با سلام
دقیقا همین مشکل برای بنده پیش آمد ولی مبلغ طی دو بار واریز شد
طراحی آسمان .:. طراحی سایت
این سایت بود
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
دقیقا همین مشکل برای بنده پیش آمد ولی مبلغ طی دو بار واریز شد
طراحی آسمان .:. طراحی سایت
این سایت بود
کار بسیار خوبی کردید که شکایت کردید و از طریق مراجع قانونی پیگیری کردید .
حتماً تا آخرش برید و پرونده را به نتیجه برسونید ، این اشخاص باعث عدم اعتماد در بازار طراحی وب می شوند .
بعد از کلی گرفتاری برای طراحی قالب های مختلف برای سایت ها و فروم هام به این نتیجه رسیدم که یک قالب پولی عمومی که بعد از خرید ویرایش و سئو بشه به اون چیز هایی که نیاز داریم خیلی بهتر از طراحی اختصاصی هست . هم هزینه ی کمتری داره اگر خودتون ویرایشش کنید یا بدید کسی ویرایش کنه هم چیزی میشه که دقیق خودتون نیاز دارید
همین هفته ی پیش به خاطر تغییر سیستم محتوا دنبال یه قالب بودم که تونستم طبق خواسته ها و نیاز های خودم یک قالب نزدیک پیدا کنم از سایت آنلاینر و بعد از خرید ویرایشش کردم به چیزی که خودم میخواستم
احتمالا این بابا جزو بچه هایی هست که فقط تا هفته آینده سایتشون برپاست ! ( اول مهر.. )
از شما خواهش دارم که شکایتتون رو پیگیری کنید تا باعث بی اعتمادی نسبت به طراحان متعهد و بااخلاق نشه !
دوست عزیزم خودتون تو 17 روز می تونستین یه cms در حد وردپرس بنویسین چه برسه به طراحی قالب اختصاصی !
بگذریم ....
حالا این کلمه پیمانکار رو چطوری روی این حرفه گذاشتن ؟ !
افزایش سئو
همون سایت پونیشا چنین عبارتی رو انتخاب کردی
فریلنسر هم میگن
کسی میدونه چطور میتونم همین شکایتم رو تو یک پیج رو هستم بزارم سئوش کنم ؟ میخام هرکی اسمش رو تو گوگل سرچ کرد ، این موضوع کلاهبرداری دیزاینا و سعدونی رو ببینه .
هر کی میتونه انجام بده هم هزینش رو پرداخت میکنم
اگر هم که آسونه راهنماییم کنید
سپاس از همگی
همینجا ازش نام بردید تا ابد لکه ننگی برایش می ماند! چون این انجمن خیلی زود ایندکس گوگل می شود. اما بهتر است جهت جلوگیری از حذف تاپیک مدارکی مثل رسید پرداخت یا تصاویر آرشیو چت و ایمیل و ... که دارید هم ازشون بگذارید.
با سلام
در صورتی که تمایل داشته باشین می توانیم برای شما کارتون رو انجام بدیم
نمونه کارها هم ارسال میشه که مشاهده کنید
در مورد این فرد هم باید بگم که واقعا متاسف هستم که کنترلی روی این موارد نیست
و هرکسی هرکاری می خواهد در نت انجام میدهد.
یک شبه طراح ماهر می شود یا کدر حرفه ای !!!!
وقتی نظارت نباشه همین میشه و اینکه کاری
و شاید تقصیر خود ما هم باشه که برای کم کردن هزینه به افراد نامعتبر کار سپرده می شود
شکایتتون رو حتما پیگیری کنید سعی کنید افراد دیگه ای رو هم که از ایشان شکایت دارند روی پرونده بیارید
ایشون از یک قالب رایگان استفاده کردن :|
متاسفانه آمار و جرایم در اینترنت خیلی زیاد هستش چون قانون جامع و کاملی وجود نداره همین چند وقت پیش بودش که یک سمینار دعوت شدیم که وزارت معدن صنعت تهیه کرده بود کسی که از پلیس فتا اومده بود قدر یک سر سوزن از اینترنت نمیدونست و فقط میگفت که اگر این چیزهایی که میگم توی فروشگاه ها نباشن مسدود میکنیم همین ... خلاصه مشکل ریشه ای باید حل بشه البته کلی گفتم ...