پاسخ : درخواست لایسنس دایرکت ادمین lifetime
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tehran_kade
مال شما لایف تایم مادام العمر هست یا از این یک ساله دو ساله ها
لایف تایم یک سال و دو سال نداره که جناب.
لایف تایم یعنی مادام العمر.
اونی که شما میگی یک ساله یا دوساله و ... لایسنس سالانه هست و کلا اسمش لایف تایم نیست.
با توجه به این توضیحتون به یک کاربر دیگه :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tehran_kade
از کجا می دونی اطلاعات من ناقص هست ؟ مگه منو می شناسی شما ؟ به هر حال یک نفر نه دو نفر فرقی هم می کنه ؟
از یه چیز که خیلی ناراحت میشم اینه که یکی بخواد منو دور بزنه و نظرم اصلا شما نیستین
من عرض کردم life time | یک ساله و دو ساله و سه ساله و از این داستانها نه
life time مادام العمر که توی سایتشون زدن 299 دلار اگر دوستان اینو می دن قیمت بدن بعدا سر سال یا دو سال نیان بگن هزینه مجدد برای سال بعد
لایف تایم مادام العمر هست اما پشتیبانی خیر.
نه که خرید کنید بعد چند ماه یا چند سال بگید آیپی رو عوض کنید یا ... و فکر کنید رایگان هست. دایرکت ادمین حداکثر تا 3 ماه آن هم مدت محدود آیپی را رایگان تعویض میکند بعد از آن هزینه میگیرد برای تعویض آیپی و پشتیبانی مجدد.(معمولا 25-30 دلار دادیم خود مارک مشخص میکنه)
باز هم ذکر میکنم دقت کنید لایسنس مادام العمر هست و نکته دیگر این هست که تا تاریخ 2038 فعلا ثبت میشه اکسپایرش تو پنل ها کلا (حالا چراش مشخص نیست فکر کنم سیستمش اینجوریه کلا) اما پشتیبانیش فقط و فقط 3 ماه و تعویض آیپی هم محدود هست.
ما نماینده دایرکت ادمین و دقیقا طبق قوانین شرکت مذکور میباشیم.
میتوانید به سایت اصلی مراجعه نمائید.
http://www.directadmin.com/pricing.html
The lifetime license is best for hosting companies that want DirectAdmin without paying recurring fees. Please note that technical support is limited to 90 days for lifetime licenses.
Includes 90 days of technical support
Automatic upgrades / updates
No monthly, quarterly, or yearly fees
Host unlimited domains
(one-time, no recurring charges)
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tehran_kade
از کجا می دونی اطلاعات من ناقص هست ؟ مگه منو می شناسی شما ؟ به هر حال یک نفر نه دو نفر فرقی هم می کنه ؟
از یه چیز که خیلی ناراحت میشم اینه که یکی بخواد منو دور بزنه و نظرم اصلا شما نیستین
من عرض کردم life time | یک ساله و دو ساله و سه ساله و از این داستانها نه
life time مادام العمر که توی سایتشون زدن 299 دلار اگر دوستان اینو می دن قیمت بدن بعدا سر سال یا دو سال نیان بگن هزینه مجدد برای سال بعد
دقیقا به دلیل عدم شناخت کافی شما، با احترام با شما صحبت شد.
وقتی شما از واژه " شرکت های تک نفره " صحبت می کنید قطعا تفاوت دارد و اطلاعاتی که دارید اشتباه است.
پیشنهاد می کنم جهت آگاهی از قوانین و شرایط ثبت شرکت به سایت " ثبت شرکت ...پلمپ ...ثبت در خارج ...موسسه ثبت جام جم...رتبه بندی...ایزو...طرح توجیهی...طراحی سایت...پرتال...سهامی عام...سهامی خاص...با مسئولیت محدود...ث " مراجعه نمایید تا نسبت به آنها آگاهی پیدا نموده و در دفعات بعد از واژه " شرکت های تک نفره " استفاده نفرمایید.
جهت آگاهی از لیست قیمت های اصلی می توانید به " DirectAdmin Web Control Panel Pricing " مراجعه نمایید.
Monthly License: $29 / month
- Includes unlimited technical support
- Automatic upgrades / updates
- Protection against price increases
- Host unlimited domains
- Free Installation
Quarterly License: $108 / quarter (works out to $39/month)
- Host unlimited domains
- Free Installation
Yearly License: $200 / year
- Host unlimited domains
- Free Installation
Lifetime License: $299.00 (one-time, no recurring charges)
- Includes 90 days of technical support
- No monthly, quarterly, or yearly fees
- Host unlimited domains
- Free Installation
با تکیه بر درایت و عقل صحیح، می توان به این نتیجه رسید : ممکن است تحت شرایطی مدیرعامل (فوت) و یا شرکت به هر دلیلی (تعطیل) گردد.
اخلاق انسانی حکم (لااقل برای بنده) نمی کند تعهدی و قولی که ممکن است، کامل انجام نشود را به مشتری بدهیم.
البته باید در نظر داشت تاریخ انقضا لایسنس ها در سایت اصلی دایرکت ادمین برای لایف تایم (2038) ثبت می شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
باز که ندونسته حرف زدی پسر خوب
:) شرکت های تک نفره یعنی شرکت هایی همچون شرکت شما
در هر صورت موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tehran_kade
کدوم سایت این قیمت هست ؟ لایف تایم مادام العمر هست یا محدودیت داره
قیمت لایف تایم در سایت دایرکت ادمین: DirectAdmin Web Control Panel Pricing
پیشنهاد می کنم از همکارمون روبینا سرور خرید نمایید.
سلام
دوست عزیز خودت اول تاپیک گفتی !!! پس دنبال چی میگردی !!
شما فکر کن به هر دلیلی اون شرکت به مشکل بخوره پول که میدی میشه پول 10 ماه...
پس ماهانه بگیر ( اینجا ایران) خودت راحت کن ماهانه بگیر اونم از یه جا درست درمون!
گول زبون چرب بخش فروش سایت های مختلف نخور ....
چندتا سایت واست پ.خ کردم که میشناسم و خودتون هم یه تحقیق بکنید و تماس بگیرید حتماااا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tehran_kade
باز که ندونسته حرف زدی پسر خوب
:) شرکت های تک نفره یعنی شرکت هایی همچون شرکت شما
در هر صورت موفق باشید
شما بر چه اساسی شرکت بنده را شرکت تک نفره خطاب می کنید ؟ (مدارک و اسناد خود را ارایه دهید)
هزارنویس دارای مجوز ها و نشان های ذیل است :
+ دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت،معدن،تجارت
+ دارای مجوز از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)
+ دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات)
+ دارای پروانه کسب دائم از اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران
فناوران پویان هزارنویس به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 در 1392/05/12
به دلیل عدم صلاحیت ذهنی، بعد از این پست، حتی اگر موارد و یا نکاتی را درج نمایید، مشاهده نخواهم نمود. زمانی که سواد و اطلاعاتی در مورد شرکت ها و موسسات ندارید، مجبور به صحبت در این حوزه نیستید.
به دلیل منش و کردار نیک و احترام به قوانین تالار گفتگو متاسفانه نمی توانم شما را به هدف خود برسانم و تایپک را منحرف نمایم و صرفا به دلیل اعاده حیثیت توضیحاتی را درج نمود و چنانچه نیاز به آگاهی در مورد جزییات ثبت شرکت ها بودید می توانید در گوگل به آدرس google.com جستجو نمایید.
اگر کسی لایسنس لایف تایم و پنل شخصی داره که استفاده نمی کنه به قیمت خوب ازش خریدارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tehran_kade
اگر کسی لایسنس لایف تایم و پنل شخصی داره که استفاده نمی کنه به قیمت خوب ازش خریدارم
لایسنس دایرکت ادمین مادام العمر با کنترل پنل تغییر آی پی و سیستم عامل تقدیمتون میشود با قیمت 200 هزار تومان.
اگر لایسنس شما به صورت تکی هست که به علت عدم استفاده قصد فروشش رو دارین شماره حساب بدین تا واریز بشه اما اگر نمایندگی گرفتین به این صورت قصد خرید ندارم منتظر جواب شما هستم ممنون