پاسخ : افر ویژه سرور مجازی المان با 100 گیگ هارد رایگان فقط 25 هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad_b
سلام
یه ip واسه تست پینگ ؟؟
و یه سوال ؟ این 100 گیگ همیشگی یا نه ؟؟ چون من رو پلان هایی که تو پست اول بود زدم نوشته بود هارد 30 گیگ !! یعنی وقتی این رو سفارش دادیم خودتون 100 گیگ میزارین روش ؟؟! ممنون میشم یه توضیح بدین
عزیز این 100 گیگ هدیه هست و اگه کسی الان از این ار خرید کنه تا موقعی که سرورش رو کنسل نکرده 100گیگ براش می مونه
اگه میتونید، یه لینک دانلود از سرورتون (حداقل سایز فایل=20مگابایت) به منظور تست قراربدید، یا برام پیغام خصوصی کنید. / باتشکر
سرور جدید اضافه شد منتظر سفارش های جدید هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
best74op
اگه میتونید، یه لینک دانلود از سرورتون (حداقل سایز فایل=20مگابایت) به منظور تست قراربدید، یا برام پیغام خصوصی کنید. / باتشکر
پ خ شد.
با سلام
چرا توضیحات پلن 1 رو زدید هارد 100 گیگ ولی رو لینک سفارش که کلیک میکنم تو مشخصات نوشته هارد 30؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman2004
با سلام
چرا توضیحات پلن 1 رو زدید هارد 100 گیگ ولی رو لینک سفارش که کلیک میکنم تو مشخصات نوشته هارد 30؟
عزیز تایپیک قدیمی هست شما یک تیکت ارسال کنید اگه موجودی باشه همون 100 براتون زده میشه. تیکت ارسال کنید
با سلام سرور جدید اضافه شد و پلن های صفحه اول قابل ارئه می باشند (در سایت پلن های معمولی هستند موقع سفارش در توضیحات اعلام کنید از وب هاستینگ تالک هستید که براتون پلن های وِژه قرار داده شوند )
با سلام
سرور جدید اضافه شد و افر ها قابل ارائه می باشند