شما باید سرورهای مجازی رو از طریق snmp متصل کنید.
لینکی که داخل پست های قبلی دادم آموزش میده.
با جناب فدای حسینی هم میتونید تماس بگیرید.
نمایش نسخه قابل چاپ
شما باید سرورهای مجازی رو از طریق snmp متصل کنید.
لینکی که داخل پست های قبلی دادم آموزش میده.
با جناب فدای حسینی هم میتونید تماس بگیرید.
سلام. من بسته کامل کنترل ترافیک VM رو روی پلتفرم ESXi آماده کردم که میشه به صورت تکی کار کنه. یعنی حتی نیاز به اختصاص هیچ منبعی ندارید. بسته کاملاً امکان محاسبه دقیق ترافیک و همچنین ارسال ایمیل و غیر فعال و فعال کردن VM و قابلیت آرشیو دقیق هر ساعت عدد ترافیک رو داره.
مزیت این سیستم نسبت به VCenter اینه که برای نصب VCenter سرور شما نیاز به حداقل یک سیستم قوی دارید. این پلتفرم کاملاً بی نیاز از هر نوع نصب نرم افزار یا استفاده از پروتکل SNMP هستش و مستقیماً به ESXi پیام میده و می گیره. من این پلتفرم رو به صورت اجاره در اختیار مدیران سرویس میتونم قرار بدم. یعنی با پرداخت عدد 2500 تومان برای هر VM در هر ماه با کنترل پنل اختصاصی خودتون رو با لوگو و تحت دامنه خودتون میتونید داشته باشید. این نرم افزار پنل تحت وب جهت گزارش گیری و اضافه و کم کردن منابع رو هم داره
اگر مایل هستید دمو ببینید به من خبر بدید.
ممنون میشیم دمو را قرار بدید
عزیز SNMP رایگان هست و پنل زیادی برای این نوع پروتکل که نصبش هم با یک سرچ گوگل آموزشش میاد هست ازجمله با برنامه ی NetWorX که به راحتی بهش وصل میشه و prtg که پنل اختصاصی داره
SolarWinds Knowledge Base :: Enabling SNMP on VMware ESX/ESXi Server version 4
با یک xml هم نصب میشه snmp
ممنون از دوستان گلم...
دیگه نیازی نیست مشکل برطرف شد
سلام. برای دیدن دمو نرم افزار کنترل ترافیک vmware با من تماس بگیرید. 02122278155