پاسخ : روش ساخت ایمیل و id یاهو در فرم ثبت نام جدید سایت یاهو (با شماره موبایل خودتان)
سلام
دستت درد نکنه بنازم به غیرتت
پاسخ : روش ساخت ایمیل و id یاهو در فرم ثبت نام جدید سایت یاهو (با شماره موبایل خودتان)
و این جا ایران است :d
دمت گرم احسان جان
سرورت چی شد گرفتی ؟ :D
ممنون دوست عزیز البته این موضوع تازگی نداره و در مرورگرهای اپرا و فایر فکس... هم قابل انجامه .امیدوارم کسی بر روی این قضیه حساب باز نکنه چون بعید نیست بعد از پابلیک شدن این موضوع (در یاهو) کلیه حسابهای باز شده به این روش مسدود بشه!
با احترام :54:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsaan
ماشالله داری بخدا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsaan
دوست من وقتی اون گزینه آخر رو میزنیم میخوایم کد کشور رو تغییر بدیم چجوری تغییر بدیم مرورگر اجازه تغییر کد مثلا +1 به 98 رو نمیده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
891234567
دوست من وقتی اون گزینه آخر رو میزنیم میخوایم کد کشور رو تغییر بدیم چجوری تغییر بدیم مرورگر اجازه تغییر کد مثلا +1 به 98 رو نمیده
ار مرورگر google chrome استفاده کنید.
دورد
تشکر از آموزشتون!
بنده انجام دادم ولی اصلا برای من اس نیامده! اما ایدی رو ساختم :|
بعد از انجام دادن این مرحله
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...A7%D9%86-4-png
مستقیم رفتم به این مرحله.
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...A7%D9%86-8-png
و در اخر مستقیم رفتم در ایمیل.
ایا امکان داره این ایدی به زودی دی اکتیو شود؟
کلک خوبی بود :)) به این بخشش فکر نکرده بودم :))
امّا واسه من پیغام Invalid number میده. از همین روش هم استفاده کردم.
سخت ترین مرحله ش پیدا کردن این تیکه کد هست
من که نتونستم پیداش کنم :|