پاسخ : █ کارجدیدی از NOVINVPS █تحویل آنی و خودکار █منابع اختصاصی █ دیتاسنترLeaseweb █پهنای باند نامحدود █ هاردپرسرعت RAID 10 █
پاسخ : █ کارجدیدی از NOVINVPS █تحویل آنی و خودکار █منابع اختصاصی █ دیتاسنترLeaseweb █پهنای باند نامحدود █ هاردپرسرعت RAID 10 █
یه آی پی از همین پلن ویژه بدید تست کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz766
آدرس رو میزارید
سلام
وارد صفحه ی اصلی بشید ، قسمت سفارشات کلیک کنید وارد میشید
پلن 256: موجودیش 0 بوده
و 512 : 1 عدد باقی مونده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz766
یه آی پی از همین پلن ویژه بدید تست کنم
پیغام خصوصی شد.
آفر پلن 256 به اتمام رسید
از پلن 512 فقط 1 عدد باقی مونده
کار بسیار جالبی کردید - موفق باشید ان شاالله
اون پلن 512 ای هم که میگفتین 1 دونه مونده من خریدم. فقط مشکل اینجاست که با اینکه تو تاپیک گفتین تحویل آنی سرویس من هنوز هم تو حالت "معلق" هست. (من پرداخت رو انجام دادم)
به هر حال من از ایده جدید شما خوشم اومده، امیدوارم سرویس خوبی ارایه بدین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnam2016
اون پلن 512 ای هم که میگفتین 1 دونه مونده من خریدم. فقط مشکل اینجاست که با اینکه تو تاپیک گفتین تحویل آنی سرویس من هنوز هم تو حالت "معلق" هست. (من پرداخت رو انجام دادم)
به هر حال من از ایده جدید شما خوشم اومده، امیدوارم سرویس خوبی ارایه بدین.
سلام
سرویسی که شما سفارش دادید شامل افر automation نمیشه
در تاپیک پست اول دقت بفرمائید:
نقل قول:
لازم به ذکر است در حال حاضر فقط سرویس های RAID10 از این سرویس ها ارائه میگردد
که در بخش سفارشات زده شده سرویس های RAID 10 کدام هستند.
و بیشتر از 4 پلن هستند.
رید 10 از نظر بک آپ یا سرعت هم تاثیری داره ؟
قبلا گرفتم سرعت هیچ فرقی با هارد معمولی نداشت .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
سرویسی که شما سفارش دادید شامل افر automation نمیشه
در تاپیک پست اول دقت بفرمائید:
که در بخش سفارشات زده شده سرویس های RAID 10 کدام هستند.
و بیشتر از 4 پلن هستند.
توضیحات سایتتون خیلی مختصرن، نمیشد فهمید کدوما مربوط به این تاپیک هستن. لینک هم که نگذاشتین واسه پلن ها
من هنوزم نمیدونم سرویسی که خریدم "هلند" هست یا نه؟ لطفا اطلاع رسانی کنید ( تو یاهو هم پیغام گذاشتم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnam2016
توضیحات سایتتون خیلی مختصرن، نمیشد فهمید کدوما مربوط به این تاپیک هستن. لینک هم که نگذاشتین واسه پلن ها
من هنوزم نمیدونم سرویسی که خریدم "هلند" هست یا نه؟ لطفا اطلاع رسانی کنید ( تو یاهو هم پیغام گذاشتم)
به همکاران اعلام کردن که زیر پلن ها نوشتاری بنویسند تکنولوژی مورد استفاده
بله سرویس شما هلند می باشد.