پاسخ : می خواید بیاید صفحه 1 گوگل ?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
سلام تا صفحه ی 7 رفتم با سرچ
کد HTML:
دانلود فیلم با لینک مستقیم
ولی این سایت رو نیاورد
عبارت : دانلود فیلم با لینک مستقیم در صفحه 13 البته : directmovie1.in
و : دانلود فیلم در صفحه 8 و البته باز هم با 1
البته این را هم باید ذکر کنیم که نتیجه گوگل برای افراد مختلف مخصوصا اگر به گوگل لوگین شده باشند هنگام سرچ متفاوت است!
حالا با کلمه "هاست" ببینید شیوا هاست کجاست؟
سلام
دانلود فیلم با لینک مستقیم در ۱۰ صفحه ی اول نبود دیگه حال و حوصله بیشتر گشتن نداشتم برای دامینی که گفته بودید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
هم به صورت لاگین شده و هم لاگین نشده نتیجه ۹ هم در صفحه اول بودید برای کلمه هاست
نقل قول:
ص دوم / نتيجه اول
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
سلام
هم به صورت لاگین شده و هم لاگین نشده نتیجه ۹ هم در صفحه اول بودید برای کلمه هاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ققنوس
ص دوم / نتيجه اول
می بینید که گوگل بین افراد مختلف بر اساس کوکی ها و ... فرق می گذارد و نتایج مختلفی ارائه می دهد.
مدتی قبل در منزل برادرم homepage برنامه گوگل کروم را روی شیوا هاست گذاشتیم و حالا در آن کامپیوتر که کلمه هاست را سرچ می کنید: رتبه اول گوگل در صفحه اول = شیوا هاست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
می بینید که گوگل بین افراد مختلف بر اساس کوکی ها و ... فرق می گذارد و نتایج مختلفی ارائه می دهد.
مدتی قبل در منزل برادرم homepage برنامه گوگل کروم را روی شیوا هاست گذاشتیم و حالا در آن کامپیوتر که کلمه هاست را سرچ می کنید: رتبه اول گوگل در صفحه اول = شیوا هاست!
معمولا برای افرا مختلف نتایج مختلفی داره این کاملا درسته ولی معمولا در یک رنج هستن نه اینکه مثلا برای من در صفحه ی اول باشه سایتی با کلمه ای مورد نظر و برای یکی دیگه در صفحه ۴-۵
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
معمولا برای افرا مختلف نتایج مختلفی داره این کاملا درسته ولی معمولا در یک رنج هستن نه اینکه مثلا برای من در صفحه ی اول باشه سایتی با کلمه ای مورد نظر و برای یکی دیگه در صفحه ۴-۵
بله، ولی من فکر می کنم برای این آقای استارتر همان موردی پیش آمده که در کامپیوتر برادر من پیش آمده و به دلیلی داره سایتش را صفحه اول می بینه و توهم زده که اوله!
بهتره ایشون به webmaster tool گوگل مراجعه کنند و avrage position را برای عبارات مختلف در مورد سایت خود ببینند....
سایت های غیر مجاز که آدرس عوض میشود پذیرفته نمی شود
با سلام
تجربه 6 ساله بنده در زمینه سایت و سئو میگه که گوگل اولن انقدر گاگول و خنگ نیست ! درسته یک سری قوانین هست که باید رعایت شود که با یک سرچ ساده هر کسی میتونه پیدا کنه و استفاده کنه
چون خودم تمامی این شرکت های سئو را تست کردم و پولم به باد رفت میگم که سئو یی وجود نداره . همش بستگی به قدمت سایت و طرز گرفتن بک لینک هست . واقعا گوگل نشسته که هر کسی بیاد بگه من میتونم بیارم پیج 1 . اولن اگه آدم بیل زن باشه چرا باغچه خودشو بیل نزنه ! اگه به همین راحتی که میگن تضمینی میاریم پیج 1 خودشون 20000 تا سایت میاوردن پیج 1 که بعد در آمد اون سایت ها خیلی بیشتر از سئو کردن هست
خیلی راحت میتونن تبلیغ بگیرن !!!