مشکل در رابطه با ارایه سرویس به قند شکن فروش هاست و نه خود سرور مجازی دوست عزیز! ما مدت زیادی است که همکاری و ارتباط داریم با فتا و از چنین مسائلی کاملا آگاه هستیم...
نمایش نسخه قابل چاپ
ماشالله همه همکار فتا هستند اینجا. بماند این.به ما چه؟!!
استارتر عزیز به عنوان یک مشتری عرض می کنم ساعت پشتیبانی که فرمودید می تونید بذارید خیلی کم هست. فرض کنید مثلا سرور من خاموش شد باید ۲۱ ساعت صبر کنم تا شما بیای روشنش کنی؟!/:)ضمن اینکه خوب هم باشه کسی نمیگه خوبه هر چند به نظرم خوب هم نیست اشباع شده بازار. بیشتر از سایت ، هاستینگ داریم تو ایران.
تبلیغات هر سایتی رو ببینی یا هاستینگه یا همکاری در فروش ......... !!!کار به جایی رسیده بعضی ها دارن دامین ۸ دلاری رو دارن ۸ هزارتومن میفروشن بعد می پرسی میگن با یه هندی دوست شدیم توی ریسلرکلاب کار می کنه برامون اون ردیف می کنه؟!!!!!!!!!!!!!!!
لایسنس سی پنل رو خود سایتش میده ۱۴.۹۵ دلار طرف اومده میگه من ریسلر سی پنلم ۱۱ دلار میفروشم!!!!!!!!
سلام
نظر تمام دوستان قابل احترام و تایید شده است
این نظر شخصی من است و نظر گروه یا افراد خواصی نیست
من از روی تجربه ای که دارم میگم
این کار در آمد خوبی داره و هزینه ای که شما گذاشتید و در صورتی که با مبایل همیشه آنلاین باشید میتونید به راحتی روزانه درآمد و فروش داشته باشید
و تنها مسئله که نه تنها در این بازار بلکه در تمام بازار ها است کیفیت و پشتیبانی خوب برای مشتری مهم است
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر میتونید با ما در تماس باشید
با آرزوی موفقیت برای شما