از سایت زیر میتونید کمک بگیرید
خرید و فروش دلار پی پال و ویزا ، انجام خریدهای اینترنتی | payment24
معتبر هست و بنده هم تاییدش میکنم...
نمایش نسخه قابل چاپ
از سایت زیر میتونید کمک بگیرید
خرید و فروش دلار پی پال و ویزا ، انجام خریدهای اینترنتی | payment24
معتبر هست و بنده هم تاییدش میکنم...
با سلام،
جهت تهیه سرور از دیتاسنتر های مختلف که معمولا از درگاه های پی پال / ویزا کارت / مستر کارت استفاده می کنند، نیازمند حساب هستند.
پی پال:
جهت پرداخت با پی پال، میبایست حسابی مجازی در وبسایت خودشون باز کنید و با استفاده از کردیت کارت و غیره که خود پی پال حتما ذکر می کنه وریفای کنید
که افرادی در انجمن هستند که این کار رو برای شما انجام می دهند.
اما ریسک کار با پی پال بالاست زیرا به دلیل سکونت در ایران و تحریم بودن میهن عزیزمان، بلافاصله بعد از تشخیص استفاده از فندوق شکن و آیپی ایران حساب شما
مسدود و کلیه مبالغ موجود درون حساب نیز غیرقابل بازگشت تا 180 روز خواهد بود.
ویزا کارت:
ویزا کارت جهت پرداخت های ارزی بسیار مناسب است ولیکن نرخ ارز کمی نوسان دارد و بهترین راه برای استفاده از این ویژگی، بهرمند شدن از آیپی های خارج از
ایران است که بسته به کشوری که در آنجا حساب باز می کنید متغیر است.
عنایت داشته باشید ویزا به دو دسته مجازی و پلاستیک ( فیزیکال ) دسته بندی میشود و در مجموع کار شما رو راه خواهد انداخت.
مسترکارت:
مسترکارت هم یکی از بهترین روش ها جهت پرداخت است که نسبتا توضیحاتی همانند ویزا دارد.
اعم از هر سوالی داشتید دریغ نکنید و بپرسید.
ارادتمند شما :53:
دوست عزیز از یکی از کابران معتبر که حتی در همین انجمن هم فعالیت دارند میتونید با پرداخت هزینه بگید براتون حساب پی پال بار کنند.
حساب همانطور که میدونید به صورت جعلی به خاطر تحریمات ساخته میشه ولی با رعایت یه سری مسایل به راحتی میتونید باش خرید داشه باشید.
در صورت تمایل شخص مطمئنی میتونم معرفی کنم بهتون.
حتی پی پال با هویت واقعی هم امنیت کافی ندارد!
برای یکی از همکاران خود ما که ساکن ایران هم نیستند مشکل پیش آمد ! بررسی که کردیم پی پال گفت چرا گردش شما بالاست!
بعد مدارک شرکت رو خواست، تا نوع حساب رو تغییر بدن! و هزار مکافات دیگه!
اگر کارتون ادامه دار هست و براش ارزش قائل هستین، هزینه کنید و حساب بانکی معتبر در آمریکا یا آسیا افتتاح کنید!
اروپا هم برای شما مناسب نیست!
اگر اطلاعات بیشتری نیاز داشتید با ما در تماس باشید.