ببخشید مجتمع فنی از کی میکروتیک درس میده ؟!!!!کدوم شعبه؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
نمایندگی میکروتیک در ایران ، فروش میکروتیک ، خرید میکروتیک، فروش کنبوتونگ،خرید کنبوتونگ، تجهیزات شبکه،خرید قطعات شبکه، فروش قطعات شبکه
به قیمت ها یه نگاهی بندازید بد نیست
مجتمع فنی شعبه سید حندان..... مثل اینکه در جریان نیستید و شعبه ابن سینا هم در دستور کارش هست
دوست گلم شما فکر میکنم تفاوت تدریس و میزان سطح کلاس ها را زیاد در جریان نیستید من چند آموزشگاه برای مشا لینک میدهم ببینید
موسسه آموزشی عصر شبکه - موسسه عصر شبکه|آموزش مایکروسافت|آموزش سیسکو|امتحانات بین المللی|CISCO|MICROSOFT|CCNA|CCNP|CCSP|CCIE|M CSE|MCITP|MIKROTIK|LINUX|VSAT
تقویم آموزشی MikroTik Training Center | IPExperts
آموزش دوره های میکروتیک
من از خودم تعریف نمی کنم اما در 4 سال ندریس حودم در آموزشگاه های متعدد به عنوان استاد ccna و میکروتیک و ایجاد کلاس واقعی از نظر علمی و عمولی و پرداختن به سناریو های واقعی و آکادمیک و چیز هایی که در دنیای کار با آنها دانشجو رو برو می شود احساس می کنم ... سطح کلاس ها با بقیه متفاوت هست همانطور که استادان سیسکو برای کلاس های خود بنا به سطح کلاس قیمت گذاری می کنند
که ما تازه قیمت کف در تهران با امکانات بالای آموزشگاهی در نظر گرفتیم .....
http://mikrotik.rashtonline.ir
یک ماه پیش خودم از تهران رفتم گیلان 350تومن بوده الان اینجا شده 400تومن باز؟!!!
رضا مقدمم درس می داد همونی اول لیسته میکروتیک هست
لینک تایید بنده توسط شرکت میکروتیک
من سید احمد شاه نعمت اله هستم.....
MikroTik Routers and Wireless
من در مجتمع فنی هم درس خوندم.سطح کلاساش و اساتید در حد متوسط است
به هرحال من قصد بحث ندارم.همه میگن ما خوبیم کسی نمیگه من بدم.
کلاساتون وقتی اسم کارمندی میاد روش انتظار قیمت پایین است.نه اینکه 2 برابر جاهای دیگه باشه
میکروتیک مگه چی داره که 700 تومان شهریه اش باشه؟باز ccnp بود یه چیزی
بحث کارمندی از نظر زمانی است.....
شما اگر فکر میکنید چیزی نداره و کامل بلدید از هرجایی که شما خواستید من سوال می پرسم......
این دستگاه مثل Cisco خست دقیقا شما CCNA را باید دریافت کنید که برید CCNP الانم MTCNA را دریافت کنید مراحل بالاتری هم هست... و نکته اصلی اینجاست که کانسپت در شبکه تغییری ندارید شما جونیپر را هم بخواهید یاد بگیرید با سیسکو و میکروتیک زیاد تفاوت ندارد تنها دسترسی به ابزار متفاوت است....و دوره CCNP زیر 1400 پیدا نمی کنید.... 700 تومان CCNA هست دوست گلم...