پاسخ : لایوسرور-افراستثنایی سرورهای فرانسه و کوانتینیوم امریکا×منابع اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه در هر زمان×شروع از 15 هزار تومان×کانفیگ
عجب, شما یا مدیریتتون کلا عوض شده تو این چند وقت, یا اصلا در جریان سیستم سرورهای خودتون نیستین.
من دلیلی نمی بینم خودم رو "معرفی" بکنم اینجا, این تاپیکی هست که هر مشتری ای حق داره نظرات خودش رو در مورد سرویس های شما ارایه بده.
جالب هست که به محض اینکه نظرات افراد رو مناسب برای بیزنس خودتون نمی بینید اینجوری بهش حمله می کنید و تحمت دروغگویی می زنید به افراد.
واقعا من نمی دونم چجوری دارید منکر این اتفاقات می شید.
در مورد این شخص بالای من هم, تقریبا همه می دونن که ایشون احتمالا از همکار های خودشون هستن چون به محض اینکه کسی انتقادی می کنه از این گروه ایشون حمله می کنن به اون شخص, یا این یا اینکه ایشون فوقعالعاده بیکار هستن.
در ضمن شما اگه مدیریتتون عوض نشده باید منو به راحتی بشناسید, راقعا عجیب هست.
پاسخ : لایوسرور-افراستثنایی سرورهای فرانسه و کوانتینیوم امریکا×منابع اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه در هر زمان×شروع از 15 هزار تومان×کانفیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ridoku
.....
دوست عزیز ما مثل بعضیا مافیا نداریم که به هرکس میاد خدایی ناکرده حمله کنیم.
این ها هم از یوزر های ما هستند که بنده به ایشون تذکر دادم لحنتون درست نیست.
در مورد مدیریت خیر عوض نشده بنده مهران فر از بدو تاسیس لایو سرور بوده ام.
اینم بگم بین 600-700 تا مشتری متاسفانه سخت میشه کسی رو به یاد داشت .
در مورد نظرات اتفاقا بنده بسیار انتقاد پذیرم و تا انتقاد نباشه کسی پیشرفت نمیکنه..
ولی مسئله انتقاد و تهمت فرق داره... شما امدید نه نام کابری میگید نا چیز دیگه دارید تایپک بنده رو به حاشیه میکشید قبول کنید.
اگر نمیخواید اینجا نامتون رو مطرح کنید صحیح ولی بنده که پیام خصوصی دادم اونجا چرا نام کاربری تون رو نفرمودید؟؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
liveserver
دارید تایپک بنده رو به حاشیه میکشید قبول کنید.
خیر قبول نمی کنم, من دارم فقط و فقط نظر خودم رو در مورد تجربه ای که با سرورهای شما داشتم می نویسم.
شما واقعا دارید به من می گید که به یاد ندارید توی این 3 ماه گذشته حداقل یکی از هاردهای شما(که سرور من هم روش بود) سوخت و اطلاعاتش(از جمله اطلاعات من) از بین رفت؟
آی پی تست از دیتاسنتر آمریکا لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ridoku
....
عزیز شما هی داری حرف خودت رو میزنی من نه نام شما نه نام کاربریتون رو میدونم و نمیدونم حتی از ما سرویس داشتید یا نه..
عرض کردم اگر نمیخواید عمومی مطرح کنید پیام خصوصی کنید.
اگر هم دوست ندارید براتون ارزوی موفقیت میکنم در تمام مراحل زندگی و لازم نمیبینم بحث رو ادامه بدیم.
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz766
آی پی تست از دیتاسنتر آمریکا لطفا
پ.خ شد.
روز خوش
جواب دادن به سوال من اصلا احتیاج نداره که شما من رو بخواید بشناسید یا نه, من یه سوال در مورد سرورهاتون ازتون پرسیدم, شما می تونید یا صادقانه جواب بدید, یا منکرش بشید. ایگنور کردنش کمی عجیب هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ridoku
جواب دادن به سوال من اصلا احتیاج نداره که شما من رو بخواید بشناسید یا نه, من یه سوال در مورد سرورهاتون ازتون پرسیدم, شما می تونید یا صادقانه جواب بدید, یا منکرش بشید. ایگنور کردنش کمی عجیب هست.
شما عزیز گویا اعصاب بسیار قوی دارید و دوست دارید جنگ اعصاب راه بندازید.
بازم عرض میکنم... تا الان مشکل سوختن هارد نداشتیم.
فقط مشکل دیتا سنتر ovh بود که نسبت به تعهدی که داشتیم به یوزر تونستیم دیتا مشتریان رو از دیتا سنتر بگیریم و سریعا انتقال بدیم.
عزیز از هلند و سوییس هم دارید ip بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz766
عزیز از هلند و سوییس هم دارید ip بدید
سرور های هلند و سوییس هم همون ای پی که دادم هستند .. میتونم ای پی رو براتون درخوسات بدم لوکیشن رو به هلند یا سوییس تعویض کنند.