پاسخ : کمک در هاست لینوکس
نه اشتباه شده بود . .. . .. از اون جایی که هاست رو خریدم......یه وی پی اس هم سفارش داده بودم....که بعداز دادن اطلاعات هاست به من..... ازم پرسیدند که چه سیستم عاملی می خوام....منم فکر کردم که برای هاست رو میگن که چه سیستم عاملی می خوام !.منم گفتم لینوکس...بعدا فهمیدم که لینوکس رو برداشتن روی وی پی اس نصب کردن...و دوباره بهشون گفتم که ویندوز سرور برام نصب کنن روی وی پی اس.....من الان فقط یه مشکل دارم اونم همون اروریه که موقع ورود به سی پنل میده .....8-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirj2
نه اشتباه شده بود . .. . .. از اون جایی که هاست رو خریدم......یه وی پی اس هم سفارش داده بودم....که بعداز دادن اطلاعات هاست به من..... ازم پرسیدند که چه سیستم عاملی می خوام....منم فکر کردم که برای هاست رو میگن که چه سیستم عاملی می خوام !.منم گفتم لینوکس...بعدا فهمیدم که لینوکس رو برداشتن روی وی پی اس نصب کردن...و دوباره بهشون گفتم که ویندوز سرور برام نصب کنن روی وی پی اس.....من الان فقط یه مشکل دارم اونم همون اروریه که موقع ورود به سی پنل میده .....8-|
اگر ختسن شما مشکل ورود به cpanel داره که باید با پشتیبان مطرح کنید.
اگر این مشکل روی سرورمجازی هست که cpanel نصب هست باید مشکل بررسی بشه.
خب من یه بار گفتم به پشتیبانی گفت از دایرکتوری های بده باید خودت تو گوگل سرچ کنی .......تروخدا یکی بیاد فنی کمک کنه بگه چیکار کنم...#:-s
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirj2
خب من یه بار گفتم به پشتیبانی گفت از دایرکتوری های بده باید خودت تو گوگل سرچ کنی .......تروخدا یکی بیاد فنی کمک کنه بگه چیکار کنم...#:-s
شما هنوز نگفتید این Error برای سی پنل سرور مجازی هست یا هاست اشتراکی.
اگر برای هاست اشتراکی هست و پشتیبان این جواب بهتون داده , بگید خودشون روی یک اکانت دیگه داخل همین سروری که هاست شما هست ورود به سی پنل رو چک کنن..
سی پنل حتما Error log داره , از اون قسمت هم میتونید بفهمید چرا این مشکل بوجود اومده.
مشکل خود به خود حل شد این ارور هم برای هاستم بود نه برای سرور مجازی#:-s:">