پاسخ : کد پاپ آپ با htaccess میشه نوشت ؟
تنها راهش به نظر من یه اچ تی اکسس هست
مثلا کد زیر
Redirect 301 /film.3gp http://yoursite/index.php
تنها راهی که به ذهنم رسید این بود . اما فقط ریدایرکت میکنه ولی فایل رو دانلود نمیکنه
من میخام ضمن دانلود شدن ، ریدایرکت هم بشه . و یا پاپ آپ باز بشه.
در کل میخام وقتی روی اون لینک مستقیم کلیک میشه ، هم دانلود انجام بشه و هم یک صفحه دیگه باز بشه. حالا چه پاپ آپ باشه و چه ریدایرکت و یا حتی نیو تب !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PayamResun.Ir
خب یک راه دیگه هم هست و اون استفاده از جاوا اسکریپت در ایمیلهاتونه..
در ایمیل ها لینک فایل رو قرار بدین و به وسیله جالا تعیین کنید وقتی روی این لینک کلیک میشه پاپ آپ باز بشه...
البته این روش مطمئنا برای همه انجام نمیشه و احتمالا بعضی از سرویس دهندگان ایمیل شاید بلاک کنند، پیشنهاد می کنم تست بفرمایید
موفق و پیروز باشید
ممنون ا زشما . ما ایمیل های یاهو و جیمیل اصلا جاوا اسکریپت رو اجرا نمی کنن !
اگه بخام لینک بدم به فایل js ، در این صورت بازم باید برای هر ارسال کد نویسی کنم ! چون فیلمهای مختلفی رو برای دانلود از روی هاستم ایمیل میکنم!
میشه ولی برای هر ایمیل باید کد مخصوص بزنم .
حتی این تگ <iframe> هم در ایمیلها اجرا نمیشه .
با استفاده از php میتونید صفحه ای مجزا بسازید و درونش هم محتوای دلخواهتون رو نمایش بدید هم کاری کنید که با نمایش صفحه اون فایل هم اتوماتیک شروع به دانلود بشه...
ولی با htaccess تقریبا فکر نکنم بشه این کار رو انجام داد...
اگر در رابطه با php سوال داشتین در خدمتتون هستم و میتونید از طریق یاهو با من در ارتباط باشید : Payam_Resun
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1406
اتفاقا میتونم با پارامتر ، مثلا ورودی هایی که از سایت یاهو اومد به فلان فایل هدایت بشه و دانلود کنه !
و همچنین صفحه هم نمایش داده بشه !
ولی من فایلهای مختلفی رو ایمیل میکنم . در این صورت باید برای هر ارسال ایمیل بشینم نیم ساعت کد سفارشی درست کنم. که نمی صرفه واسم. مرسی
خیر دوست عزیز... توسط ModRewrite فقط می تونید تغییراتی اعمال کنید، ولی امکان اینکه دو لینک با هم باز بشوند یا چند لینک پشت سر هم وجود ندارد... این تغییرات صرفا یک بار و روی ورودی/خروجی وب سرور صورت می گیرند.
ضمنا برای امنیت بشتر، شرکت های سرویس دهنده ایمیل تا جای ممکن تگ های HTML رو محدود می کنند، بنابراین ایده استفاده از JavaScript و یا iFrame کلا منتفی است...