پاسخ : مشکل بعد از نصب فایروال در لینوکس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
بله بدلیل ip rule های فایروال و دیتابیس ip فایروال میباشد
اگر با htaccess اینکارو کنید دیگه این مشکل را نخواهید داشت اما باید سعی کنید دستکم 15 روز 1 باز لیست آیپی ها را بروز رسانی کنید
برای لیست آیپی ها هم ارسایت زیر استفاده نمایید:
https://www.countryipblocks.net
با سلام
ممنون میشم لینکی از خود شرکت configserver ارایه دهید که مطلب بالا را تایید کند.
طبق تجربه بعید می دانم که چنین چیزی صحت داشته باشد.
-------------
برای استارتر تاپیک:
فایروال را روشن کنید و سپس دستور زیر را در SSH وارد نمایید.
csf -f
و یا از خود کنترل پنل تمام آی پی ها را Flush کنید. بعد از انجام نتیجه را در همین پست اعلام نمایید.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
secure_host
با سلام
ممنون میشم لینکی از خود شرکت configserver ارایه دهید که مطلب بالا را تایید کند.
طبق تجربه بعید می دانم که چنین چیزی صحت داشته باشد.
-------------
برای استارتر تاپیک:
فایروال را روشن کنید و سپس دستور زیر را در SSH وارد نمایید.
csf -f
و یا از خود کنترل پنل تمام آی پی ها را Flush کنید. بعد از انجام نتیجه را در همین پست اعلام نمایید.
با تشکر
درود
تستش خیلی سادست دوست من
شما یکبار با country deny در CSF اقدام کنید و ip range یک کشور را allow کنید. سپس همین کارو بصورت دستی با htaccess و ip list انجام دهید مشاهده خواهید کرد با htaccess سرعت بسیار بهتری خواهید داشت و با فایروال preload اولیه بسیار کند ترخواهد بود و فایروال دیرتر از دیتابیس آیپی ها را detect میکند
:53:
با سلام
آهان منظور شما country code بوده ؟ من برداشت دیگری از این جمله کردم .
برای limit آیپی ها بر اساس Country پیشنهاد نمی شه فایروال چون کندی و مشکل ایجاد میکنه CSf ا ز طرفی آیپی rule های فایروال بروز نیستند.
وقتی از طرفی توی جمله به کار بردید فکر کردم به طور کلی میگید که آی پی و رول های csf بروز نیستند. که برای این جمله تاییده می خواستم.
ولی در کل برای country code شما باید cpu قوی و رم بالایی داشته باشید تا سریع تر اعمال شود. در صورتی که رم کمی داشته باشید . ممکن است همین option در فایروال باعث از دسترس خارج شدن سرور شود.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed-MC
خیلی ممنون بابت پاسخگویی...
برای سرعت بیشتر از کدوم .htaccess استفاده بشه بهتر هست؟؟؟
.htaccess Deny
.htaccess Allow
شما فقط یک سایت دارین که میخاین این Policy ها روش اعمال شود یا سرور هدف اصلی است ؟