فایل پیوست 15276شما باید اون که interface داره را بزنید. عکسم گذاشتم کهتوی اون بفهمید قسمت یوزر کجاست و اون قسمت هم که قرمز کردم باید یوزر مربوطه باشه اگر نبود بسازید و از قسمت sharedfolder هم پوشه مورد نظر را قرار بدید
نمایش نسخه قابل چاپ
فایل پیوست 15276شما باید اون که interface داره را بزنید. عکسم گذاشتم کهتوی اون بفهمید قسمت یوزر کجاست و اون قسمت هم که قرمز کردم باید یوزر مربوطه باشه اگر نبود بسازید و از قسمت sharedfolder هم پوشه مورد نظر را قرار بدید
بابت کیفیت کم عکس هم شرمنده دسترسی درستی به سیستم ندارم اینم عجله ای شد
من فایل زیلام کلا مشکلداره فک کنم
http://up.script2ni.ir/do.php?imgf=1377768075891.png
الان لینک های سایت این اینجوریه : ftp://dl.softarchive.in/seryal/Elcap...ilmfree%29.mkv
باید رو سرور چی نصب باشه تا این ها دانلود بشن؟
این ارور دو یا سه دلیل اصلی داره :
1- پسورد ادمین اشتباه هست (که به صورت دیفالت نیاز به پسورد نداره)
2- سرویس اف تی پی ران نیست (احتمال قوی همینه)
3-پورت 21 شما توسط سرویس دیگری درگیره و در نتیجه سرویس اف تی پی شما ران نیست .
یه بار اون فایل دومی که مربوطه به فایلزیلا بود را اجرا کنید می نویسه اف تی پی استارت یا استاپ اگر استاپ نوشت دوباره اجراش کنید تا بگه استارت شدبعد اینترفیس را ببندید و دوباره بازش کنید و نتیجه را اطلاع بدید . در ضمن شما بهتره فایلزیلا سرور را جدا نصب کنید اگر چه ایرادی هم نداره با زمپ باشه ولی اگر ماله زمپ را استفاده می کنید دیگه نباید نسخه نصبی یا نسخه iis اجرا باشه موفق باشید
داداش اید یاهوتو میدی؟ اطلاعات سور رو میدم خودت اوکی کن هزینه شو میدم الان من فایل زیلا و اینا رو کلا پا ک کردم :104:
بهتر هست iis نصب کنید که در ویندوز سرور در دانلود بالا هم خیلی بهتر جواب میده و اگر persmision ها رو ویرایش کنید درخواست پسورد نباید بده
مورد filezila هم ممکنه پورت اون در سرور شما بسته شده باشد
خب من اینا رو میدونم چیکار کنم درست بشه؟
persmision ها و پورت ها رو چک کردید باز باشن ؟