پاسخ : مشکل با آبتین وب و دامین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-whost
این باگ در ثبت دامنه فراسو دیده شده ، شما خودتان در سایت ابتین ثبت نام کردید برای دریافت شناسه nic غیر از این نیست پس صحت حرف اول شما منتفی هست. اگر از ماژول فراسو استفاده کرده باشند جواب سوال همان سوال باید باید فکر کنم عدد هست پیگیری کنید دامنه شما در پنل شما هست اگر حتی جواب هم نداشته باشید با ارائه کارت ملی در صورتی که در ابتدا ثبت نام مشخصات صحیح زده
نکنید این کار هارو همین edit....
پس شما میگید من حرفم کذب هست دیگه درسته؟میدونید این حرف شما تهمت هست؟
دامین خدمات خاصی نداره که بشینم تعریف کنم همه جا که اره بهم دامین دادند و ...
تو این دوسال دوبار مزاحمشون شدم و درخواست تغییر دی ان اس دادم همین!
مدیران اینجا هم این سایت رو نزدن که امثال شما بیاین و از هاست و قیمتاتون تعریف کنید و بازاریابی کنید
این هاست زده شده تا مشکلات من و دیگران در رابطه با هاست و دامین حل شه و سایرین شرکت ها رو بیشتر و بهتر بشناسند
اگر نام و نام خانوادگی رو جعلی و ناقص وارد کردین که هیچ
درصورتیکه درست وارد کردن موضوع رو مستقیم با نیک در میان بگذارید راهنماییتون می کنند
اگه مشخصات موجود در هویز دامنه مانند ایمیل و .... مال شما هست، می توانید از طریق مکاتبه و تماس با www.nic.ir پسورد پنل ایرنیک را از خود ایرنیک دریافت کنید:PescaMp.ir - مودینگوی پارسی|PersianMw
به نظر بنده وقتی پنل ایرنیک به نام خود شماست شرکت به درستی کار خود را انجام داده. چون مانند تمامی شرکت ها دامنه را به نام خود فرد ثبت می کنند. ابتین وب هم همین کارو براتون کرده. پس بهتره این جا تبلیغات منفی نکنید. حرف منطقی بزنید دوست عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mxsonic
این هاست زده شده تا مشکلات من و دیگران در رابطه با هاست و دامین حل شه و سایرین شرکت ها رو بیشتر و بهتر بشناسند
این صحبت که خیلی غیر منطقی است. چون به نظر من اگر شما حرفی رو می زنید یکطرفه میگید. مدیران آبتین وب نیستند که دفاع کنند . برای شما متاسفم. امید وارم خودتون اینطوری محاکمه نشید
اگر دامنه به نام شما ثبت شده نیازی به آبتین وب نیست
روی برگه ای درخواست ریست اطلاعات پنل کنید به همراه یک سوال امنیتی جدید و اسکن کارت ملی به nic.ir فکس کنید
سالهاس با آبتین وب کار میکنم از سرور مجازی گرفته تا انواع و اقسام هاست از نوع ویژه و ... ازشون تهیه کردم و مهمتر اینکه بیشتر از 20 دامین در پنل کاربریم موجوده ، تعجب میکنم برای شما چنین موضوعی رخ داده من با توجه به خدماتی که بیشتر از 3 ساله استفاده میکنم یکی از هاستینگهایی که میتونم با اطمینان به دوستا و آشناهام معرفی کنم همین آبتین وب ه ، امیدوارم مشکل شما هم حل بشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AMIRGR
این صحبت که خیلی غیر منطقی است. چون به نظر من اگر شما حرفی رو می زنید یکطرفه میگید. مدیران آبتین وب نیستند که دفاع کنند . برای شما متاسفم. امید وارم خودتون اینطوری محاکمه نشید
این تاپیک به شما هیچ ربطی نداره!
من واقعیت رو گفتم برای اثبات حرفام میتونم تاریخ تیکت هامو بذارم و تاریخ پاسخگوییشون رو.
از مدیران این سایت هم نهایت تشکر رو دارم که فعلا این تاپیک رو باز گذاشتند
آبتین وب تا به حال برای ما مشکل ساز نشده
پشتیبانی هم همیشه جواب گو هست
و اینکه شما میگید ایمیل شما به عنوان مالک دامنه هست
به نیک مستقیم بگید 100% راهنماییتون میکنند.
موفق باشید.
ممنون از همه ی دوستان مدارکم رو برای ایرنیک فرستادم امیدوارم مشکلم حل بشه