پاسخ : ایده جدید در وب جهانی - هم درآمد و هم ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ameri
با سلام
داخل پیغام خصوصی هم عرض کردم:
سایت هایی نظیر imdb, wiki pedia و ... که به نوعی مرجع حساب میشن همشون از جایی ساپورت میشن که سایت های غیر آمریکایی نتونن باهاشون رقابت کنن
رقابت با این مافیای آمریکایی کار ساده ای نیست!
والا نمیدونم ! اما حیفه تلاش هم نکنیم !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirH03ein
والا نمیدونم ! اما حیفه تلاش هم نکنیم !!!
درسته که شما ایده خوبی دارید و وقت زیادی براش صرف کردید و با حوصله طرحتون رو در قالب پی دی اف در اوردید
این خیلی ارزشمنده
ولی حیف اینه که شما پروژه رو با زحمت زیاد راه اندازی کنید ولی به هدفتون نرسید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ameri
درسته که شما ایده خوبی دارید و وقت زیادی براش صرف کردید و با حوصله طرحتون رو در قالب پی دی اف در اوردید
این خیلی ارزشمنده
ولی حیف اینه که شما پروژه رو با زحمت زیاد راه اندازی کنید ولی به هدفتون نرسید!
خوب میگم اگه ما یه گروه قوی باشیم شاید بتونیم به هدفمون برسیم !
دوست من بیخیال شو
بخصوص تو ایران
من کاری مشابه انجام دادم البته برای کار موزیک
با گروهها هم صحبت کردم موافق هم بودند بهشون دسترسی دادم موزیکهاشونو تو وبلاگ نه بلکه صفحه اصلی سایت قرار بدن اما اصلا استقبال نشد
تازه گروههای زیر زمینی که سایت من براشون سکو محصوب میشد
بهرحال تجربه من اینو میگه شما دنبالش برید نرید برای من فرقی نمی کنه اما واقعا وقتت تلف میشه
هر کاری شروع بشه سختی اولش داره
تا 1 یا 2 سال 100% انرژی می زاری اما شاید 5 تا 10 درصد فیدبک بگیری..کند میره جلو...اما مهم اینه که میره ...برای پیاده سازی ایده و startup باید سختی کار چند ساله (شاید تا 5 سال) رو پیش بینی کنی...
کلا تو زندگی 2 راه همه دارند
1 - راه آسون : کار کردن برای دیگران
2 - راه سخت : کار کردن برای خود که باید با فکر و هوشمندانه باشه وگر جون کردی کندن هست.
امیدوارم موفق باشید در هر جایی ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirH03ein
خوب میگم اگه ما یه گروه قوی باشیم شاید بتونیم به هدفمون برسیم !
اول باید هدف و بعد راه رسیدن به هدف رو مشخص کنید
هدف شما ارائه سیستم مشابه بلاگ برای مخاطب فیلم ساز هست!
از چه راهی می خواهید این فیلم ساز ها رو متقاعد کنید که از سیستم شما استفاده کنند؟
براشون چه سودی داره ؟
چجوری میتونید سیستمتون رو معرفی کنید؟ اجاره بیلبورد در هالی وود؟ یا گوگل ادز؟!!
دوست عزیز از من میشنوی ایده تو به عمل برسون.مطمئنا هر وب سایتی بوجود میاد قرار نیست برترین وب سایت در زمینه خودش باشه.
هرچند بنده میدونم ایده شما با imdb متفاوته به صورت web2 هست ولی قرار نیست چون imdb سایت بزرگیه کسی نزدیکش نشه.مثل همین سایت ایستگاه.
اتفاقا کارهای ملی شاید ازشون استقبال نشه و ولی کارهای بین المللی اگر صبور باشید و ایده تون نو و جذاب باشه مطمئنا به هدفتون خواهید رسید.
حدود 4 سال پیش با سوشیال انجاین که خودم ترجمه اش کرده بودم برای یکی از همشهریام یک شبکه اجتماعی 2 زبانه راه اندازی کردم که در کمتر از 1 ماه در عین ناباوری به بیش از 2000 آی پی در روز رسید.اون هم بیشتر زبان انگلیسی بود.البته اون دوستمون زیاد پیگیر سایت نشد و سایت به فنا رفت.
یک جمله که بارها تکرار شده میگه:کسانی که کاری را انجام نمیدهند بیشتر از کسانی که شکست میخورند در زندگی ضرر کرده اند
پاسخ : ایده جدید از خودم - دنبال همکار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirH03ein
سلام به دوستان عزیز وب هاستینگ .
من بعد از مدتی که به دنبال یه ایده جدید برای وب بودم که هم درآمد خوبی داشته باشه و هم بازدید جهانی داشته باشه و هم کسی تا به حال انجام نداده باشه یه ایده به ذهنم رسید که مطمعنام اگر انجام بشه جهانی میشه (هم درآمد داره)(هم پروژه یه یاد ماندنی خواهد شد).
خوب من اون ایده رو توی یه فایل pdf نوشتم که میتونید بگیرید و مطالعه کنید . در صورتی که دوست داشتید همکاری کنید پیغام خصوصی بدید .
این pdf قسمت کلی از مشخصات است و کسانی که مایل به همکاری باشند نسخه کامل رو بهشون میدم .
ما به دنبال یک گروه برای این کار هستیم که خودم قسمتی از برنامه نویسی php رو انجام میدم .
سلام
اگر نیاز به تیم برنامه نویسی و طراحی هستید برای اجرای طرح البته در صورتی که پروپزال کامل رو بنویسید میتونید با شرکت ما همه روز تماس بگیرید 0123-2375380 به صورت اختصاصی روی یکی از فریم ورک های php می نویسیم برای شما
گارانتی امنیتی - پشتیبانی ساعتی اگر سفارش پلن پشتیبانی بدید - تضمین نگهداری اطلاعات شما - کدباز بدونی کپی رایت
نمونه کار سیستم سوشیال هم موجود هست
دوستانی که برنامه نویسی بلدنند و میتونند کمک کنند پیغام خصوصی بدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirH03ein
imdb رو خود مدیران سایت میزارن نه سازندگان فیلم !
ما قراره که به هر فیلم یک بلاگ بدیم -امنیت + امکانات
که دیگه لازم به فیسبوک نباشه
مثلا ادرس اینطوری بشه
facebook.com/iron man
example/ironman
IMDB شبیه Wikipedia عمل میکنه یعنی Edit، برای همه بازه. میخواد تهیه کننده باشه یا بیننده.