پاسخ : درخواست قیمت یورو برای خرید سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
منظورتون اینه که پی پال 800 تومن بیشتر کارمزد نمیگیره؟!:|
نه منظورم این هست که وقتی قیمت اسکناس یورو ۴۱۶۰ تومان هست اون عزیزی که ۵۰۰۰ تومن حساب می کنه کمی بی انصافی می کنه!
دوست مون گفتم کارمزد میگیره در پاسخ به ایشون گفتم که روی ۴۱۶۰ تومن ۸۰۰ تومن کارمزد نمی گیره که پی پال.
پاسخ : درخواست قیمت یورو برای خرید سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOHAMMAD MOHSEN
برای پرداخت ارزی مخصوصا پی پال باید حواستون به خیلی چیزا باشه اول اینکه سرور باید تو پنل خودتون باشه که اونم مستلزم اینه که به انگلیسی مسلط باشین و پاسپورت داشته باشین علاوه بر این ها باید تجربه داشته باشین برای پرداخت های پی پال و کوچکترین کاری که پی پال رو حساس کنه انجام ندین
الان شما بخواین پی پال شارژ کنید ، منصف ترین فرد 5 درصد کارمزد میگیره اگه مستقیم هم پی پال رو شارژ کنید خود پی پال 4% درصد میگیره قیمت دلاری هم که با شما حساب میکنن نرخ دلار حواله هست که 100 تا 200 تومن گرون تر از اسکانس هست. همه این حساب کتاب ها رو انجام بدین می بینید 5 تومن برای خود پرداخت کننده تموم میشه! و قیمت زیادی اوتی نیست
معادل دلاری این مبلغ با نرخ تبدیل پی پال میشه 67,2 دلار. کارمزد دیگه ای وجود نداره. یعنی دلاری ۳۶۴۵ تومان!!! شما از هر فروشنده دلار پی پال این ۶۷.۲ رو بخرید مطمئنا به قیمت امروز به شما بالای ۳۳۰۰ تومان توی بدترین شرایط قیمت نمیدن! با فرض منطق ۵ ٪ کارمزد شما که فرمودید می گیرند (که بنده خودم پرداخت کننده هستم و ۳ الی ۲.۵٪ می گیرم!!!) قیمت هر دلار در میاد ۳۲۵۵ تومان با قیمت روز نه ۳۶۴۵ تومان!!!
ضمن اینکه دوست مون میگن ایشون علاوه بر این ۱۰ درصد هم سود سرور می گیرند!