تو رو خدا جایی اینو نگید ها !!! بهتون میخندن...:)
روی 256 هم راحت جواب میده.
بستگی به انصاف فروشنده داره که اورسل نکنه و دیتاسنتر.
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه هاست دانلود وقتی 256 روش ویندوز نصب بشه دیگه چیزیش نمی مونه که بخواید استفاده کنید
حداقل رم 1 گیگ باید باشه ولی خب اگه اینجوری حساب کنید روی رم 128 هم سرور ویندوزو راش میشه انداخت بعدشم کسی نمیخنده چون نصف بیشتر سایتای خارجی واسه رم زیر 2 ویندوز نصب نمیکنن یعنی اون همه آدم چیزی نمیفهمن؟
برای شما استارتر عزیز باید بگم سرور لینوکس بگیرید چون منابع کمتری مصرف میکنه بهتره. اونم روش یه وب سرور و کنترل پنل رایگان نصب میکنن میشه مثل همین هاستی که دارید فقط سرور رو از کسی بگیرید که قابل اعتماد باشه ویندوز هم می تونید بگیرید ولی در حال حاضر حجم فایل هاتون کمه پیشنهاد میدم فعلا از همین هاست دانلود استفاده کنید
موفق باشید
iis فشار باید روش میپکه
به نظر من لینوکس بهترینه
خب دوست عزیز لینوکس نیاز به کنترل پنل داره که همین خودش هزینه هارو میبره بالا ضمن اینکه شما ماشالا حرفه ای هستین ولی بنده با همون ویندوز هم نمیتونم کار کنم
همونطور که دوستمون نام بردن kloxo یه کنترل پنل رایگانه که البته اگه سرچ کنید هنوز کنترل پنل های دیگه ایم هست حتما که نباید دایرکت ادمین و سی پنل نصب شه که البته ویندوزم می تونید نصب کنید اما برای ویندوز رم باید بالاتر بگیرید حداقل رم یک بگیرید و ویندوز نصب کنید ویندوز هم کیفیت خوبی میده ولی چون شما می خواستید هزینه ی کمتری بدید گفتم لینوکس چون با رم کمتر راحت تر جواب میده و حرفه ای بودن نمی خواد همون طوری که گفتم یه وب سرور نصب میکنن روش و یه کنترل پنل و یه هاست تحویل شما میدن مثل همین هاستی که الان دارید میشه
در جواب دوستمون hack2hacker که گفتن سرور با آی اس اس میپوکه باید بگم اگه درست کانفیگ بشه آی اس اس یکی از بهترین وب سرور هاست منتها توی ایران در مورد کانفیگ خیلی ضعیف عمل کردندو....