پاسخ : روش ویروس یابی یک سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.khani
ممنونم كه جواب دادي اما متاسفانه متوجه نميشم كه شما چي گفتين چون زياد وارد نيستم البتهخ تو سي پنل ويروس كشي كردم اما بچه ها ميكن بايد از طريق وب مسترها اقدام كنم كه بنده هيچ بلد نيستم اگه آموزشي با زبان ساده تر باشه ممنون ميشن
سلام.
به ترتیب زیر عمل کن.
کل پوشه public_html رو زیپ کن و دانلود کن روی یه کامپیوتری که می دونی ویروسی نیست و روش هم یه آنتی ویروس آپدیت شده نصب هستش.
و با آنتی ویروس کل فایل هات رو چک کن و بعد با فایل های توی هاستت جایگزین کن. یعنی اول اون ها رو حذف کن و بعد این رو آپلود کن جا قبلی.
بعد توی همون سایتی که آدرس دادم سایتت رو چک کن و لوگویی که سایت بهت میده رو بذار توی سایتت (که اگه این مرحله رو هم انجام ندی موردی نداره)
اصولا چطوری میشه پیشگیری کرد ؟ ( پیشگیری بهتر از درمان است) :d
نصب آنتی ویروس روس سرور اصلی؟ کدوم انتی ویروس مناسب تره ؟
همیشه از آنتیویروس clamav استفاده بهینه بکن :39: (هر چند وقت یکبار اسکن کن محتوای هاستت رو)
هر فایلی رو تا تو نت زده این کارو میکنه درجا دانلود نکنید نریزید درجا تو هاستتون که ببینید چه اتفاقی میفته :59:
از سایت های معتبر بیشتر این فایلها رو تهیه کنید و قبلش تو کامپیوتر خودتون (اونایی که طراحی و کدنویسی بلدن) یه چک سر سری بکنید سریع
اینا که گفتم راه های کمی برای جلوگیری اینجور مشکلات هست اما راه های کاملی نیست من فعلا در همین حد اطلاع داشتم براتون گفتم