پاسخ : وی پی اس با سرعت ارتباطی بالا و ریموت ویندوز
چرا وقتی بحث رقابت هستش بی دليل ويندوز و لينوکس رو تخريب ميکنند همه!
آقا کار با لينوکس هم شدنی هستش! مطمئنا برای مصرف خيلی کارها ويندوز و سادگيش خيلی بهتر از لينوکس هستش!
همونطور که اکثرمون رو کامپيوتر هامون از ويندوز استفاده ميکنيم.
اما برای خيلی از کارها هم لينوکس بهتر و به صرفه تر هستش!
قطعا برای يک آپلود و دانلود ساده و zip کردن و unzip کردن و rar کردن و unrar کردن تو لينوکس گرافيکی هم برنامه هایی هست + اينکه rar فرمت فشرده لينوکس هست پس بايد برای لينوکس هم کامل باشه نرم افزار هاش!
اگر ايشون ميخوان نرم افزار ها رو رو سرور تست کنن بهتره از vps ويندوز استفاده کنن!
در غير اينصورت به صرفه تر هستش که از لينوکس دسکتاپ دار استفاده کنن!
حالا ديگه اين ميل خودشون هستش که راحتی رو ترجيح بدن يا صرفه اقتصادی!
بهتره اينقدر بي جهت برای يک فروش کمتر يا بيشتر به صورت غير علمی و بی دليل لينوکس و ويندوز و ... تخريب نکنيم! :105:
رم : 512 مگابایت
هارد دیسک : 30 گیگابایت
پهنای باند : .300 گيگابايت
سیستم عامل : ویندوز ، لینوکس
هزینه ماهانه : 35000 تومان
خوب دوباره سلام، عزیزان محترم اولا بابت تمامی پاسخ ها تشکر می کنم، بررسی می کنم و بعدش اونیکه احساس کنم بهتره رو انتخاب می کنم. (چقدر کنم تو جمله اومد)
دوما در خصوص لینوکس و ویندوز بودن، یکی از دلایلش علاقه من به ویندوز و همونطور که دوست گرامیان اعلام کردن یک مواقعی نیاز به تست نرم افزار هم هست که اونوقت اگر بخواهم رو لینوکس تست کنم شدنی هست اما اصلا حال نمی ده بنده در حال حاضر خودم با دو سیستم ویندوز و لینوکس دارم کار می کنم و بر اساس برداشت هام اگر قرار بود سایتی رو میزبانی بشه حتما از لینوکس استفاده می کردم ولی برای ریموت بنظرم ویندوز بهتره. به هر حال بازم ممنونم
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ejhost
باسلام و درود بیکران
اینجانب قصد دریافت یک وی پی اس دارای ریموت دسکتاپ را دارم
سرعت ارتباطی این سرور مجازی با اینترنت در دو حالت آپلود و دانلود برایم بسیار مهم است. فضای هارد هم نباید زیاد باشد چون نیاز ندارم و هر فایل بعد از آپلود پاک می شود. فقط می خواهم از سایت ها فایل هایی را دانلود در صورت نیاز آنزیپ و دوباره زیپ نموده و آپلود کنم. هاست دانلود خود را هم دارم، پس این وی پی اس کلا قراره کارش دانلود آپلود محدود باشه و اصلا قرار نیست سایتی رو میزبانی کنه و در اصل قراره به جای یه سیستم با سرعت اینترنت بالا ازش استفاده بشه تاکید می کنم که باید ریموت دسکتاپ ویندوز باشه و در خصوص دانلود و آپلود و همچنین در هنگام زیپ و آنزیپ جونش در نیاد!!!!!
کشورش هم اصلا مهم نیست به شرطی که جزء کشورهای تحریمی نباشه (محدودیت دسترسی به بعضی سایت ها رو نداشته باشه مثل بعضی آیپی های چینی) و اینکه در دسترسی به ریموت در دسته رنج آیپی هایی نباشه که از سوی اینترنت ایران در مواقعی مسدود می شوند!
پشتیبانی هم برام خیلی مهمه (البته این چیزی نیست که نیاز به پشتیبانی خاصی داشته باشه) اما اگر کسی کیفیتش هم 100% ولی پشتیبانی بی حال و بی بخاری داره اصلا بدردم نمی خورد!
موفق و پیروز باشید
ejhost@hotmail.com
MahanHost.Com
سلام از همه عزیزان تشکر می کنم
سرویس مورد نظر تهیه گردید
موفق و پیروز باشید