پاسخ : هاست دانلود و میزبانی سایت در سرور مشترک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad4292
مشكل همينجاست! :| يوزر ها اكثرا آمريكايي هستند و سرعتشون اكثرا بالاي 3mb هست
خب دوست عزیز شما پهنای باند هر آیپی را به 100Kbps محدود کن، دیگه حتی پورت 100Gbps هم داشته باشند بیشتر از 100kbps نمیتوانند دانلود کنند
راه حلي كه خودم به نظرم ميرسه استفاده از مديافاير هست كه اگه خدا نفر با سرعت خدا كيلوبايت هم كه دانلود كنند آخ نميگه!
اكانت پرميوم 10 ترابايتي مديافاير دارم ولي مشكل اينه كه نميخوام معلوم بشه از مديافاير استفاده ميكنم
دوستان راه حلي براي اين تاپيك داريد؟ با سرور نميشه اين كارو كرد؟
ایجاد محدودیت برای دانلود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pakradm
خب دوست عزیز شما پهنای باند هر آیپی را به 100Kbps محدود کن، دیگه حتی پورت 100Gbps هم داشته باشند بیشتر از 100kbps نمیتوانند دانلود کنند
داداش ميدونم ميشه محدود كرد! حتي ميشه 10 كيلوبيت هم براش ست كرد تا يكم ايرانيا رو درك كنه :d ولي شما خودتو بذار جاي اون
حاضري با 100kb دانلود كني؟ ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad4292
داداش ميدونم ميشه محدود كرد! حتي ميشه 10 كيلوبيت هم براش ست كرد تا يكم ايرانيا رو درك كنه :d ولي شما خودتو بذار جاي اون
حاضري با 100kb دانلود كني؟ ;)
شما باید ببینید عموم بازدید کنندگانتان از کدام کشور هستند و سرعت متوسط اینترنت آن کشور چقدر است و سپس یک مقدار مناسبی را تعیین کنید... این 100Kbps که گفتم مثال بود... اصلا مقدارش مهم نیست مهم این است که با یه مقداری limit شود تا کسی نتواند با همان 1Gbps که میگویید کل سرور را Down کند... حالا چه 10Kbps و چه 5Mbps بستگی به خوتان و بازدید کنندگانتان دارد;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad4292
راه حلي كه خودم به نظرم ميرسه استفاده از مديافاير هست كه اگه خدا نفر با سرعت خدا كيلوبايت هم كه دانلود كنند آخ نميگه!
اكانت پرميوم 10 ترابايتي مديافاير دارم ولي مشكل اينه كه نميخوام معلوم بشه از مديافاير استفاده ميكنم
دوستان راه حلي براي اين تاپيك داريد؟ با سرور نميشه اين كارو كرد؟
ایجاد محدودیت برای دانلود
اکانت پریمیوم 10 ترابایتی شما فقط مال شماست نه دیگران..کسی دیگه بخواد دانلود کنه باید اکانت بخره!
زیاد اگر مشکل هزینه و بازدید بالا دارید چرا سایتت رو vip نمیکنی؟ لینکهای دانلود پرسرعت رو برای کسانی بزار که حق عضویت میخرند.لینکهای رایگان مثل مدیافایر و.. رو هم بزار برای کسانی که نمیخوان پول بدند!! اینطوری پول سرورت رو هم در میاری و دیگه هم کلی هزینه پهنای باند و.. نمیدی!
دوستان اگر راه حلي به نظرشون ميرسه لطفا بيان كنن.
اگر كسي ميتونه چنين اسكريپتي بنويسه حاضرم هزينه هم بكنم
تو سايت wj يه تاپيك درباره همين موضوع هست و يك كد هم براش نوشتند ولي كار نميكنه :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
اکانت پریمیوم 10 ترابایتی شما فقط مال شماست نه دیگران..کسی دیگه بخواد دانلود کنه باید اکانت بخره!
نه عزيز اكانت premium قابليت hotlinking داره و حتي لازم نيست ويزيتور سايت مديافاير رو باز كنه!
يعني دانلود با يك كليك!
ممنون بابت نظرتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pakradm
شما باید ببینید عموم بازدید کنندگانتان از کدام کشور هستند و سرعت متوسط اینترنت آن کشور چقدر است و سپس یک مقدار مناسبی را تعیین کنید... این 100Kbps که گفتم مثال بود... اصلا مقدارش مهم نیست مهم این است که با یه مقداری limit شود تا کسی نتواند با همان 1Gbps که میگویید کل سرور را Down کند... حالا چه 10Kbps و چه 5Mbps بستگی به خوتان و بازدید کنندگانتان دارد;)
خوب اگه محدوديت 5 مگ باشه در اين صورت اگر 100 نفر باهم دانلود كنند سرور دود ميشه :|
مزيت مديافاير محدود نبودنشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
زیاد اگر مشکل هزینه و بازدید بالا دارید چرا سایتت رو vip نمیکنی؟ لینکهای دانلود پرسرعت رو برای کسانی بزار که حق عضویت میخرند.لینکهای رایگان مثل مدیافایر و.. رو هم بزار برای کسانی که نمیخوان پول بدند!! اینطوری پول سرورت رو هم در میاری و دیگه هم کلی هزینه پهنای باند و.. نمیدی!
سایت بزودی vip میشه ولی نه به روش مرسوم توی ایران! البته حدود 4 ماه برای نوشتن اسکریپت ویژه وقت لازمه و من تو فکر این 4 ماه هستم
پ.ن: فک کنم اشتباه گفتیا! لینک های مدیافایر باید پرمیوم باشند چون خودم با vps تاحالا از مدیافایر با سرعت زیر 2 مگابایت دانلود نکردم :d
2 مگابایت = 16 مگابیت!