پاسخ : فروش سرور مجازی از اروپا **به همراه کنسول** منابع اختصاصی**پشتیبانی قوی* میزبان اول
برای تائید هویت که فرمودید باید اسکن کارت ملی و شناسنامه ارسال شود؟
پاسخ : فروش سرور مجازی از اروپا **به همراه کنسول** منابع اختصاصی**پشتیبانی قوی* میزبان اول
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
سلام خدمت شما
خیر دوست عزیز بعضی از دوستان با نام های بیمعنی و عجیب مثل : jfsdhfj(این مورد واقعا بوده!) و .... ثبت نام میکنند به این نوع ثبت نام ها سرور ارایه نخواهد شد
ارادتمند
پستای صفحه اول رو بخونید .خودشون گفتن نیاز نیست
البته با اجازه استارتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahar13699
البته با اجازه استارتر
بنده نخونده بودم . تاپیک هم مربوط به شما نیست که پاسخ می دهید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahar13699
البته با اجازه استارتر
ممنون از راهنمایی شما همکار گرامی
:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
دوست عزیز
نیاز به عصبانیت و .. نیست
ایشون هم فقط خواستند کمکتون کنند دوستانه
در صورتی که هر سوالی بود در خدمتم
ارادت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
اون نیز به شما ارتباطی نداره ...شما شاکی هستید برید شکایت کنید ...اسپم هم ندید ...من هر کمکی بتونم و بخوام و ازم بربیاد به آقای سعادت که از نظر من شریف ترین بوده در وب هاستینگ تاک میکنم ..به احدی از کاربرها هم مربوط نیست ...موفق باشید ..اینجا هم جای جواب نیست ...ولی چون به جای تشکر حرف بی ربط زدید پاسخ دادم ...خیلی عجیبه که یکی میاد پست دوم تاپیک رو یاد آوری میکنه اونوقت شما بهتون بر میخوره ...باشد شما کاربر قدیمی هستید بیش از این هم انتظار نمیره با یوزر جدید برخورد کنید...بهتون برمیخوره کسی با سابقه کمتر جواب بده دیگه ...ضمنا دفعه بعدی ادب رو قطعا رعایت کنید ...
صبر و حوصله و کنترل اعصاب و احترام یکی از ویژگی های استارتر هست که هر کسی هم چون من نداریم ...
استارتر محترم هم عذر میخوام ازشون بابت اسپم..
لطفا پستهارو جهت پاک سازی گزارش کنید ..
باآرزوی موفقیت...
پشتیبانی یاهو هم دارید ؟ آیدی یاهوتون چی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
felfel
پشتیبانی یاهو هم دارید ؟ آیدی یاهوتون چی هست
پشتیبانی 24 ساعته آنلاین در سایت موجود است
تمام سفارشات امروز (شنبه) تا ساعت 1 شب دارای 100 گیگابایت هارد هدیه میباشند
ارادت
تمام سفارشات امروز (سه شنبه) تا ساعت 1 شب دارای 100 گیگابایت هارد هدیه میباشند
ارادت