پاسخ : سرور مجازی رایگان وجود داره؟
قـــشـــنــــــــــــــــ ـگ منو نامید کردین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maadsoft
آقا عزت داشتیم؟
-------
windowsazure هست ، ولی فک کنم با ما ایرانیا قهره ؛ نه؟
من معذرت میخوام فقط مزاح کردم و کاملا عذر میخوام من هم شنیدم این تیکه مربوط به شما نبود به اونایی بود که میگن ارائه میدن .
در واقع مردم پول میدن بازم تخلف میکنن چه برسه مجانی باشه ببین اونایی که میخوان هک کنن ددی داس کنن و غیره طرف رو بیچاره میکنن .
مجانی فقط به یک صورت امکان پذیره که یکی از دوستانت سرور فروش باشه و بهت اعتماد داشته باشه!
مجانی کلی دردسر داره و ممکنه کلی پورت رو بسته باشند و هنگ باشه و خیلی چیزای دیگه ارزش وقت گذاشتن نداره رو سیستم خودت نصب کن بهترین گزینه هست وقتی هزینه نمی تونی کنی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
مجانی فقط به یک صورت امکان پذیره که یکی از دوستانت سرور فروش باشه و بهت اعتماد داشته باشه!
مجانی کلی دردسر داره و ممکنه کلی پورت رو بسته باشند و هنگ باشه و خیلی چیزای دیگه ارزش وقت گذاشتن نداره رو سیستم خودت نصب کن بهترین گزینه هست وقتی هزینه نمی تونی کنی!
خب ما که نداریم!
کی حاضره یه همچین همتی بکنه؟
باور کنید قصد خرابکاری و یا ... ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maadsoft
خب ما که نداریم!
کی حاضره یه همچین همتی بکنه؟
باور کنید قصد خرابکاری و یا ... ندارم
خب جواب کاملا روشنه کسی حاضر نمیشه ! چون به خطرش نمی ارزه من اگه شناخت داشتم در اختیارتون می گذاشتم ولی اینجا اینترنته حتی نمیشه مرد یا زن بودن کسی رو تشخیص داد تا برسه به تشخیص خیر یا شر بودن نیت شما!
البته امیدوارم ناراحت نشید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
خب جواب کاملا روشنه کسی حاضر نمیشه ! چون به خطرش نمی ارزه من اگه شناخت داشتم در اختیارتون می گذاشتم ولی اینجا اینترنته حتی نمیشه مرد یا زن بودن کسی رو تشخیص داد تا برسه به تشخیص خیر یا شر بودن نیت شما!
خب حق دارین !
ممنون از راهنماییهاتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
solitude
پارس پک رو هر چی سعی کردم همون 24 ساعت رو هم نداد! یعنی اس ام اس نیومد.
هاست مجانی اش رو امتحان کردم افتضاح بود. نمیدونم پولی اش هم همینجوری هست یا نه!!!!!!!
سایت اش خیلی تر و تمیزه. ولی اون 100 مگ مجانی اش تقریباً غیر قابل استفاده است! مگر اینکه صفحه استاتیک باشه. کدهای پی اچ پی منو که جاهای دیگه زود اجرا میشه رو کلی طول داد! بعضی هاش رو هم اینقدر طول داد دیگه بستم پنجره رو!
اس ام اس اش بالاخره اومد
ولی موقع ساخت ابر سرور ارور داد!
هاست رایگانش اونقدر هم که گفتم بد نیست، حرفم رو پس میگیرم. یه فایل رو آپلود نکرده بودم و برای همین مشکل داشت.
ولی سرور رایگانش واقعاً برام کار نکرد.
حالا شاید مال من ارور داد و برای بقیه کار کنه
کسی تا حالا از سرور رایگان پارس پک استفاده کرده؟
من که نتونستم
سلام دوست عزیز
روز بخیر vps.me در صورت خارج ایران بودن با تایید پیامکی میده!
و سایت دیگری هم با جذب زیر مجموعه هم بهتون vps مجانی میده راستی فقط ipتونو حتما عوض کنید والا نمیده!!!!!
دوست عزیز... سرور رایگان نهایتن یک روزه موجوده شما اگر میخواین کار با سرور رو یاد بگیرین... میتونین با IIS & DNS Manager ویندوز خودتون کار کنین و اگه IP اختصاصی داشته باشین روش سات هم بالا بیارین...