پاسخ : 5 گيگ هاست وارز رايگان به مناسبت نوروز
آقا تاپیک قبلی آدرس دادن چند یوزر تازه وارد با تعداد پست 1 ! رفتن و دیدن شرکت واقعی هست و....
من یک اکانت تست میخوام
اول لیچ رو تست کنم
بعد شل بریزم ببینم واقعا کاری نمیشه
بعد اسپم بدم ببینم اینباکس میره
مانیتورینگ هم تست میکنم ببینم داون نمیشه
بعد....
اوکی بود میگیرم b-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eparsdata.net
اوکی بود میگیرم b-)
لازم نيست بخری!
مجانی استفاده کن! ;)
خب چطوری باید سفارش بدم
کی تحویل مدید
فقط فوریــــــــــــــــــ
درضمن پشتیبانی هم24*7 هست دیگه...
چرا ميپوچونيد خب آقا بده من تست كنم :113:
ميخوام
اگر اطلاعات هاست رو همين امروز pm نكرد همينجا اعلام ميكنم سركاريه :50: دامين هم 10 برابر سنم دارم
You wont be able to handel the project you are biting off more than you can chew:71:
در ضمن شماره ثبت شرکت + آدرس هم بدید
در مورد امنيت بايد يگويم كه ما يك متخصص به صورت دائم در شركت داريم
اطلاعات هر 12 ساعت يك بار بك آپ گرفته ميشود و اگر اختلالي متوجه سايت شد سريعا خود پشتيبان با در اطلاع گزاشتن ادمين سايت اطلاعات را ريكاوري ميكند
البته در مورد هك بايد بگويم فقط سايتهايي را تضمين ميدهيم كه خودمان سيستم مديريتآن را نصب كنيم يا سيستم جوملا نيوك و ويبوليتين داشته باشند و يا سيستمهايي كه مورد تائيد متخصص باشند اما اين تضمين را صد در صد ميدهيم كه سرور ما امنيت بالايي داره و اگر هم سايتي هك بشه به سايتهاي ديگه يا سرور نفوزي پيدا نميشه حملات داس و ديداس هم كملا كنترل ميشوند
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
در مورد موضوع چند ماه پيش كه دوستان به آن اشاره كردند بايد بگويم كه فروم موضوع تاپيك مرا بست وگرنه من ميخواستم آنها را تحويل دهم به چهار نفر هم تحويل داده شده بود ولي مشكلي پيش آمد و سرويس از آنها گرفته شداما بلافاصله با آنها تماس گرفته شد و موضمع با آنها به مشورت گزاشته شده و با آنها به توافق رسيديم و بعد از آن بنا به دلايلي واگزاري متوقف شد
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
در مورد آدرس و شماره تلفن بايد خدمت شما عرض كنيم كه به دليل مزاحمت افراد نميتوانيم آن را در اختيار قرار دهيم كافيه به موضوعي كه چند ماه پيش مطرح شد مراجعه فرماييد
در كل اگر دوستان احتياجي به هاست ندارند ذهن دوستان را خراب نكنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alibaba
اطلاعات هر 12 ساعت يك بار بك آپ گرفته ميشود و اگر اختلالي متوجه سايت شد سريعا خود پشتيبان با در اطلاع گزاشتن ادمين سايت اطلاعات را ريكاوري ميكند
البته در مورد هك بايد بگويم فقط سايتهايي را تضمين ميدهيم كه خودمان سيستم مديريتآن را نصب كنيم يا سيستم جوملا نيوك و ويبوليتين داشته باشند و يا سيستمهايي كه مورد تائيد متخصص باشند اما اين تضمين را صد در صد ميدهيم كه سرور ما امنيت بالايي داره و اگر هم سايتي هك بشه به سايتهاي ديگه يا سرور نفوزي پيدا نميشه حملات داس و ديداس هم كملا كنترل ميشوند
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
در مورد موضوع چند ماه پيش كه دوستان به آن اشاره كردند بايد بگويم كه فروم موضوع تاپيك مرا بست وگرنه من ميخواستم آنها را تحويل دهم به چهار نفر هم تحويل داده شده بود ولي مشكلي پيش آمد و سرويس از آنها گرفته شداما بلافاصله با آنها تماس گرفته شد و موضمع با آنها به مشورت گزاشته شده و با آنها به توافق رسيديم و بعد از آن بنا به دلايلي واگزاري متوقف شد
آدرس و تلفن شرکت نسيم + اکانت تست!
لازم هم نيست اکانت تست رو دامين ست بشه همين که يوزر پسورد کنترل پنل اون اکانت رو بديد خودم تست ميکنم! شما روی test.com ستش کنيد برام! :113:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alibaba
---------- post added at 06:20 pm ---------- previous post was at 06:17 pm ----------
---------- post added at 06:22 pm ---------- previous post was at 06:20 pm ----------
در مورد آدرس و شماره تلفن بايد خدمت شما عرض كنيم كه به دليل مزاحمت افراد نميتوانيم آن را در اختيار قرار دهيم كافيه به موضوعي كه چند ماه پيش مطرح شد مراجعه فرماييد
در كل اگر دوستان احتياجي به هاست ندارند ذهن دوستان را خراب نكنند
آقا چرا جو سازي ميكنيد دائم توضيح ميديد
من ميخوام چي بايد بكنم؟