پاسخ : سرور مجازی رم 2 گیگ فقط 17 هزار تومان ثابت | 1 گیگ فقط 14 هزار تومان
ما هم قبلا یه سرویس از ایشون گرفتیم متاسفانه چیزی که میخواستیم رو بهمون تحویل ندادن! ( centos 6.2 ) بعدشم که سرویس قطع شد! نه جوابی بهمون دادن و نه هزینه رو بازگشت دادن!
مدارکش هم هست
جالب تر از اون اینه که تو بخش انتقادات هم تاپیک زدیم ولی انگار نه انگار نه کسی جواب داد نه تایید کرد نه چیزی. شده قلعه حیوانات!!!
امیدوارم دوستان با دقت بیشتری انتخاب کنن
از مدیران هم خواهش می کنیم این پست رو پاک نکن! تو بخش مربوطه هم کسی پاسخگو نیست!!!
اینجوری میشه که انقد کلاهبرداری و ... تو هاستینگ و اینجور مقوله ها هست
موفق باشید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iFire
ما هم قبلا یه سرویس از ایشون گرفتیم متاسفانه چیزی که میخواستیم رو بهمون تحویل ندادن! ( centos 6.2 ) بعدشم که سرویس قطع شد! نه جوابی بهمون دادن و نه هزینه رو بازگشت دادن!
مدارکش هم هست
جالب تر از اون اینه که تو بخش انتقادات هم تاپیک زدیم ولی انگار نه انگار نه کسی جواب داد نه تایید کرد نه چیزی. شده قلعه حیوانات!!!
امیدوارم دوستان با دقت بیشتری انتخاب کنن
از مدیران هم خواهش می کنیم این پست رو پاک نکن! تو بخش مربوطه هم کسی پاسخگو نیست!!!
اینجوری میشه که انقد کلاهبرداری و ... تو هاستینگ و اینجور مقوله ها هست
موفق باشید...
بیش از یک سال فعالیت در عرصه ارائه سرور مجازی کارنامه ی ما میباشد :)
به هر حال تاپیک های زیادی در بخش انتقادات زده شده است پس مشخص هستش که مشکل از سرویس دهی من نبوده مشکل از شما بوده که تاپیکتون تایید نشده
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
بیش از یک سال فعالیت در عرصه ارائه سرور مجازی کارنامه ی ما میباشد :)
به هر حال تاپیک های زیادی در بخش انتقادات زده شده است پس مشخص هستش که مشکل از سرویس دهی من نبوده مشکل از شما بوده که تاپیکتون تایید نشده
موفق باشید
فقط نمیدونم چرا رمز اکانت من عوض شده و تمامی تیکت های پشتیبانی من در سایت شما حذف شدن!
میگم که شده قلعه حیوانات دوست من!
موفق باشید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iFire
فقط نمیدونم چرا رمز اکانت من عوض شده و تمامی تیکت های پشتیبانی من در سایت شما حذف شدن!
میگم که شده قلعه حیوانات دوست من!
موفق باشید...
طبق روال عادی مشترکینی که بیش از 45 روز از سرویس انها گذشته اکانت حذف خواهد گردید (به طور خودکار)
طرز حرف زدنتون واقعا خجالت آور هستش :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
طبق روال عادی مشترکینی که بیش از 45 روز از سرویس انها گذشته اکانت حذف خواهد گردید (به طور خودکار)
طرز حرف زدنتون واقعا خجالت آور هستش :)
نمیدونم چرا فقط تو سایت شما بعد از ۴۵ روز اکانت حذف میشه! ( چون از خیلی جاهای دیگه سرویس داریم و شاید دو سالی هم هست که لاگین نکرده بودیم ولی اونجا همه چی سره جاشه عزیز!
منطقی هم نیست کاربر هر ۴۵ روز یه اکانت بسازه ( یه اکانت حجم زیادی رو هم اشغال نمی کنه ) ;)
در ضمن من نگفتم اکانتم حذف شده! گفتم رمز عبورم تغییر کرده و همه تیکت هام پاک شده! :71:
دیگه از کار شما و نحوه پول در آوردنتون خجالت آورتر؟!!!
منظور بنده شما نبودید! امیدوارم داستان قلعه حیوانات رو خونده باشید! روال کار به اون شکل شده عزیز
به تاپیک فروشتون برسید امیدوارم موفق باشید...
رم 1 گیگ فقط 1 عدد باقی مانده است
آفر جدید رم 4 گیگ به پست اول اضافه شد:
CPU: 1 Core
Dedicated Ram: 4096 MB
Port: 1000 MB
H.D.D: 30 GB
34,000 ماهانه
تعداد 5 عدد
پست اول ویرایش شد
موفق باشید
سلام و عرض ادب
قیمت هاتون ثابته یا فقط برای ماه اول و دوم هستش
من برای استفاده شخصی نیاز دارم.
چون قبلا از میهن سرور گرفتم ماه اول و دوم 20 بود ماه بعد یه مرتبه ای شد 38 در صورتیکه گفته بودند کاملا ثابته !!! کلی تنظیمات و اطلاعات رو موندیم چی کار کنیم
باتشکرو آرزوی موفقیت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paya2
سلام و عرض ادب
قیمت هاتون ثابته یا فقط برای ماه اول و دوم هستش
من برای استفاده شخصی نیاز دارم.
چون قبلا از میهن سرور گرفتم ماه اول و دوم 20 بود ماه بعد یه مرتبه ای شد 38 در صورتیکه گفته بودند کاملا ثابته !!! کلی تنظیمات و اطلاعات رو موندیم چی کار کنیم
باتشکرو آرزوی موفقیت
بله ثابت هستش
موفق باشید
با تجربه کم خودم با سوالات مکرر از دوستان بهم گفتن که 90% وضعیت سروراتون oversell یا اشتراکی هست
هرکی 4گیگ بگیره از 512 میتونه استفاده کنه و یا اشتراکی باشه 4 گیگ بین 4-5 نفر استفاده بصورت نا مساوی...
سلام
دوست عزیز از Hetzner هم دارید؟
512 یا 1024 میخوام