پاسخ : راهنمایی جهت ثبت شرکت جهت ارائه درگاه پرداخت واسطه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
ممنون جهت راهنمایی
ولی متاسفانه من شهرستان هستم
این مراحلی که گفتید برای تهرانه؟
امروز به دفتر ثبت اسناد رسمی -- ثبت شرکت ها مراجعه کردم ولی گفتن حتما باید مدرک مرتبط با کاری که میخواید انجام بدید داشته باشید
گفتن مسولیت محدود هم هیچ تفاوتی در مدرک نداره و بدون مدرک انجام نمیشه!
جواب درستی به بنده ندادن
خواهش میکنم،
1. (احتمال کم) چون شهرستان است مدرک لازم است.
2. (احتمال زیاد) از کاری که باید انجام بدهند در رفته اند که اگر اینطور باشد روزی 3 بار به دفتر ثبت اسناد رسمی شهر خود مراجعه کنید و تاکید کنید.
حدود 8 ماه پیش که برای ثبت شرکت مسولیت محدود رفته بودم، آن زمان کم کم ثبت شرکت قرار بود اینترنتی شود که فرم ها را نمی دادند ولی تاکید داشتند روند ثبت شرکت در شهرستان ها به صورت قدیمی یعنی ارایه فرم شرکت نامه و ... می باشد.
روند ثبت شرکت به صورت قدیمی روش آن در این سایت واضح قابل مشاهده است. پیشنهاد میکنم مشاهده نمایید.
ثبت شرکت | ثبت شرکت ها | ثبت شرکتها | ثبت ونک | پلمپ دفاتر | حسابرسی | ثبت: ثبت شرکت با مسئولیت محدود
در هر حال اگر تهران بودید، می توانستم حتی حضوری شما را راهنمایی کنم، امیدوارم پیگیر باشید و موانع انسانی را از پیش روی خود بردارید.
بنده از 7 بانک (ملی، ملت، پارسیان، پاسارگاد، سامان، سرمایه، اقتصاد نوین) درگاه مستقیم دارم، پیشنهاد میکنم اول نماد اعتماد را تهیه نمایید سپس درگاه ها و پس از ارایه خدمات حداقل به 500 نفر و فروش تمامی سرویس ها و رسیدن به سود ماهانه حداقل 2 میلیون تومان، اقدام به ثبت شرکت نمایید.
توجه داشته باشید، به هیچ عنوان، پیشنهاد نمی شود درگاه ها را بعد از ثبت شرکت و روی حساب حقوقی شرکت بگیرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
خواهش میکنم،
1. (احتمال کم) چون شهرستان است مدرک لازم است.
2. (احتمال زیاد) از کاری که باید انجام بدهند در رفته اند که اگر اینطور باشد روزی 3 بار به دفتر ثبت اسناد رسمی شهر خود مراجعه کنید و تاکید کنید.
حدود 8 ماه پیش که برای ثبت شرکت مسولیت محدود رفته بودم، آن زمان کم کم ثبت شرکت قرار بود اینترنتی شود که فرم ها را نمی دادند ولی تاکید داشتند روند ثبت شرکت در شهرستان ها به صورت قدیمی یعنی ارایه فرم شرکت نامه و ... می باشد.
روند ثبت شرکت به صورت قدیمی روش آن در این سایت واضح قابل مشاهده است. پیشنهاد میکنم مشاهده نمایید.
ثبت شرکت | ثبت شرکت ها | ثبت شرکتها | ثبت ونک | پلمپ دفاتر | حسابرسی | ثبت: ثبت شرکت با مسئولیت محدود
در هر حال اگر تهران بودید، می توانستم حتی حضوری شما را راهنمایی کنم، امیدوارم پیگیر باشید و موانع انسانی را از پیش روی خود بردارید.
واقعا از راهنمایی شما ممنونم
خیلی لطف کردید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
توجه داشته باشید، به هیچ عنوان، پیشنهاد نمی شود درگاه ها را بعد از ثبت شرکت و روی حساب حقوقی شرکت بگیرید.
چرا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GateFa
چرا؟
به دلیل مالیاتی که بعدا به حساب ها تعلق می گیره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GateFa
چرا؟
این مورد بسته به سیاست های مدیر عامل شرکت، از طرفی هنگام بریدن مالیات بر درآمد ...
اگر مایل به اگاهی بیشتر در این مورد هستید می توانید به بنده ایمیل ارسال نمایید زیرا گفته هایی می تواند باعث ضررهایی شود.
info[at]aligoli[dot]ir