خواهش میکنم
کمی در متن ها بیشتر دقت کنید دوست گرامی :">
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون از آموزشتون ...
داخل تنظیمات وقتی در تب اول رو روی comerical می زارم و ران می کنم چیزی دانلود نمی کنه ولی روی tiral که می زارم دانلود میکنه یه چیزایی ( پوشه v3 v5 v4 v6 رو میسازه ولی پوشه ها حاوی فایل نیستن !
اسکریپت vip رو هم روی یه هاست نصب کردم چه طور به سرور آپدیت وصلش کنم ؟
ممنون
مشکل اول چی ؟
نرم افزار زود به زود هنگ میکنه .نقل قول:
داخل تنظیمات وقتی در تب اول رو روی comerical می زارم و ران می کنم چیزی دانلود نمی کنه ولی روی tiral که می زارم دانلود میکنه یه چیزایی ( پوشه v3 v5 v4 v6 رو میسازه ولی پوشه ها حاوی فایل نیستن !
اگر اسکریپت vip روی خود سرور اپدیت باشه نیاز به برنامه نویسی نداره ؟
دوستان سلام . طبق آموزش جلو رفتم و سرور رو استارت کردم . حالا برای آپدیت چیکار باید بکنم . توی آنتی ویروس یه آدرس سرور میخواد و یه نام کاربری و کلمه عبور .
حالا من نام کاربری و کلمه عبور رو چطور تعریف کنم ؟
قرار شد طریقه ساخت فایل .htacces رو هم بگید . با تشکر
انگار این دوست عزیزمون فقط تاپیک رو ایجاد کرده و دیگه به سوالات بچه ها پاسخ نمیده .
البته من توی چند تا از سایت ها گشتم و آموزشها رو هم دیدم اکثر کسانی که آموزش راه اندازی نود 32 رو زده بودن یک مقدار از آموزش که گذشته بود ادامه نداده بودن و بعدش توی امضاشون نوشته بودن راه اندازی سرور نود 32 با .... قیمت . خداکنه این دوستمون اینطور نباشه ;)
ممنون واقعا از این که زحمت آموزش راه اندازی نود سرور رو گزاشتید خیلی خوب بود تنها جایی که به مشکل خوردم دریافت یوزر و پسورد نود بود که اونم تو گوگل سرچ کردم اخرین یوزر پسورد رو پیدا کردم
مرسی
سلام
خوب دوستان ما الان اینو انجام دادیم
فقط الان ما میخواییم بفروشیم یه اکانتی باید دقیقا چیو بدم به یوزر ؟
همین آدرس: http://youip,/upd مثلا؟
یه توضیح بدید
- - - Updated - - -
دوستان این دکمه پلی PLAY واسه من هنوز سیاه هست
چیکار کنم؟
- - - Updated - - -
از دوستان کسی اطلاعی نداره؟ نمیدونه چطوریه؟
- - - Updated - - -
دوستان راهنمایی کنن
- - - Updated - - -
دوستان راهنمایی کنند
دوستانی که سرور میفروشند
ممنون میشم
- - - Updated - - -
دوستان کمک کنن
باید چیکار کنم؟
یه کمک کنید
http://youip,/upd
این چیه؟؟!!