توی بی بی سی فارسی که نوشته بود "وزارت خزانه داری آمریکا صدور خدمات اینترنتی به هر سه کشور ایران، سودان و کوبا را آزاد می کند"؛ خلاصه خبر خوبی بود ولی باید منتظر بود و دید که واقعیت ماجرا چیه و تا چه حد محدودیت ها حذف شدن. پس زود جبهه نگیریم;)
نمایش نسخه قابل چاپ
توی بی بی سی فارسی که نوشته بود "وزارت خزانه داری آمریکا صدور خدمات اینترنتی به هر سه کشور ایران، سودان و کوبا را آزاد می کند"؛ خلاصه خبر خوبی بود ولی باید منتظر بود و دید که واقعیت ماجرا چیه و تا چه حد محدودیت ها حذف شدن. پس زود جبهه نگیریم;)
سلام.
خبر تصریح شده و با توجه به گفته رادیو فردا، این اقدام جدید شامل مواردی مثل Google Application و سایت های آپلود و شبکه های اجتماعی و ... میشه که درواقع استفاده مسقیم از اونها برای ایران و دیگر کشور های نام برده، آزاد شده.
پس هنوز تجارت با ایران آزاد نشده (امیدوارم هر چه زودتر یه فکری به حال این موضوع بکنند !!!! )
با تشکر.
به هر حال همین که از همین تحریم ها در اومیدم خوبه . انشا الله که بعضی ها دوباره باعث تحریم مردم نشن.
خداوندا 100 ملت متمدن آفريدی و ما را عضو هيچ کدام قرار ندادی تو را شکر می گوييم که اينگونه قدر خوشی نداشته را به ما فهماندی.
خداوندگارا همه ممالک دنيا را به سمت پيشرفت رهنمون شدی ، ما را عقب گرد فرمودی تو را شکر می گوييم که لذت زندگی در تاريخ صدر اسلام و حتی جاهليت قبل از آن را به ما نمودی
خداوندا اگر چه شکمهايمان گشنه است اگرچه حقوقی نمی گيريم اگرچه هزار آرزو در يک جيب و هزار تومان در جيب ديگر داريم تو را شکر می گوييم که ما را از نعمت انرژی اتمی برخوردار خواهی کرد و ما را در چشم دشمنان حسود همچون خاری قرار دادی . فقط خداوندا کاری نکن که ما را از چشم بيرون بياورند و در زباله دان بيندازند.
Google Earth که هنوز اجازه ی دانلود نمی ده...
دوستان آخرش سی پنل آزاد شد یا نه ؟
سلام
سی پانل که قبلا باز نمیشد با اینترنت من ولی الان باز میشه البته شاید باید صبر کنیم تا تغییراتی اعمال بدن و فعلا در حد خبر و این چیزاست. من میرم مستقیم به سی پانل ایمیل میزنم ببینم چی میگن و نتیجه رو مینویسم اینجا
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
انگار باز نشده سی پانل برای ما این پاسخ پشتیبانی آنلاین سی پانل هست:
Unfortunately due to OFAC regulations we are unable to sell licenses to anyone in Iran, or using servers in Iran
بعد بهش گفتم که داخل اخبار گفته که ایران جزو تحریم اینترنتی نیست این پاسخ رو داد:
Jasmin: We are located in the United States and US sanctions prevent us from knowingly doing business with anyone on the US Sanctions list:
Jasmin: You can find the current list of sanctioned countries here:
Jasmin: U.S. Treasury - Sanctions Program Summaries
سی پنل باز میشه الان برای من !
ولی اینکه امریکا اومده این چیزها رو آزاد کرده ، من کامل با حرف mostafa موافقم ! اومدن یکسری چیزهایی رو که به نفع خودشون هست رو باز گذاشتند ! گوگل قبلا که کاربران ایرانی درخواست بازگرداندن اسم ایران به لیست کشورهاش رو کرده بودن ، علنا گفته بود ما از خدامونه برای ایرانیا خیلی چیزها رو آزاد کنیم ولی قوانین نمیگذارن !
این رو هم باید توجه کنید ، چیزی که ما تو شبکه های خبری امریکایی و اروپائی میبینیم ، حقیقت اصلی اونها نیست !
افتصاد آمریکا فلج شده ! افتصاد فلج هم به هر دری میزنه تا برگرده !
هر کسی قصد مخالفت داشت این حرفم رو با مدرک اینجا میگذارم ، حرف خودش رو هم با مدرک بگذاره !
دیدین بعضی وقتا لنگ پول میشه آدم حاضره کاری رو که مثلا 100 تومن انجام میداد رو 20 تومن هم انجام بده؟ اقتصاد امریکا و اروپا فلجی بیش نیست ، از بس که ریختن تو شیکم نیرو نظامیهاشون که بزنن عراق و ... رو بترکونن موندن توش :))
هر وقت محدودیتهای تجاری باز شد
هر وقت رفتیم پشتیبانی آنلاین هاست گیتور ، برامون ننوشتن :
ow , no , we don't work with iranian
بدونید تحریم اینترنتی باز شده ! ( باز هم برای منافع خودشون ) !
هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره !
قبلا ريداركت مي زد به يك صفحه ماله ايران كه not found ميداد
ولي الان سي پنل سايتش برام باز شد