اوکی بیا منم 2 گیگ لینوکس بت میدم با همه چیییییییییی 20 تومن از همین سرور
فقط سرور داریم تا سرور ;) هاست هزارتومنی ام داریم ;)
نمایش نسخه قابل چاپ
قیمت ها خوبن .
از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی دلیل نیست هیچ گرونی بی حکمت . (البته یادتون باشه هیچوقت چیز گرون نخرید , معقول بخرید )
نمونش همین هاستینگ تیک سرور
داداش من hostdl (مثال) فکر نکنم قیمتاش اینجوری باشه که شما گذاشتی با این سابقه و ...
دوست عزیز شما داخل امضاتون هم زدید افرهای هاست میزبانی !!! داخل لینک سبد خرید هم درج کردید (میزبانی کم حجم ارزان) .نقل قول:
اگه یک نگاه به منابع دذ نظر گرفته برای این افر ها می نداختید میدید که فقط برای تست سرویس ها هستن
من جایی تو این صفحه ندیدم نوشته شده باشه برای تست .
معمولا کسایی که درخواست خرید هاست دارند خودشون پیشنهاد اکانت تست رو به هاستینگ میدن و بعضی از هاستینگ ها هم اکانت تست دارن و بعضی هم ندارن .
در مورد جمله ای هم که گفتم
منظورم یک قاعده کلی بود .نقل قول:
از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی دلیل نیست هیچ گرونی بی حکمت . (البته یادتون باشه هیچوقت چیز گرون نخرید , معقول بخرید )
شما با 10 مگابایت تا 100 مگابایت هاست :دی با پهنایه باند 1 گیگ رو چی اسمشو می زارید ؟
دوست عزیز من الان سایت شخصیم 50 mb و تو پلن هاستینگ ها هم به عنوان پلن شخصی درج شده .
پلن تست رو هاستینگ ها معمولا 3 - 4 روز میدن تا کاربر تست پینگ . سرعت و ... انجام بده .
بعدش هم اکانت تست رو فکر نمکنم بفروشن !!!!!!!
حداقل این چندتایی که من باهاشون کار کردم همچین چیزی نداشتن . یا ماهانه بود که دیگه اکانت تست نیست .
در نهایت شما صاحب هاستینگ هستید و هر طور دوست داشته باشید میتونید افر بدید .
هر کاربری نظر خودش رو داره