به نظر من اگر لایسنس را بصورت دائمی ارائه میدادید موفق تر بودید .
نظر بود اگر بقیه دوستان موافقند از دکمه تشکر استفاده کنند .
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من اگر لایسنس را بصورت دائمی ارائه میدادید موفق تر بودید .
نظر بود اگر بقیه دوستان موافقند از دکمه تشکر استفاده کنند .
ممنون از نظرتون.
همانطوری که توضیح دادم هر ماژول بر اساس وقتی که صرف شده و بودجه ای براش در نظر گرفته شده تعیین خواهد شد. قطعا دوستان از هزینه های برنامه نویسی اطلاع دارند ما همیشه یک ماژول با هزینه خودمون توسط تیم برنامه نویسی پیاده می کنیم و سپس این هزینه به نوعی بین مشتریان تقسیم خواهد شد اینطوری مشتریان هزینه کمی بابت ماژول پرداخت می کنند تا بخوان همون ماژول به صورت انفردای به برنامه نویس سفارش بدند.
قطعا هزینه بین 10 تا 6.5 هزارتومان در ماه برای فروش محصولات به صرفه می باشد.
Life Time بودن یک ماژول به معنی این نیست خدایی ناکرده کار شما زیر سوال بره . نظر من اینه که لایف تایم رو هم بزارید با یک قیمتی که هم برای شما مناسب باشه هم برای مشتری
مطمئن باشید فروشتون بالاتر هم میره
شرکتهای نظیر whmcs هم روش کارشون همینه ، حالا به نظر شما whmcs که داره lifetime میفروشه باید بگیم وقت صرف نشده براش !
با اجازه از همکاران عزیزمون در ونون
عزیز اینکه قالب نیست
ماژول هست :39:
واقعا ماژول بسیار خوبی هست . در مورد قیمت و نوع ارائه هم به نظرم عالیه
چون اینطور هم برنامه نویس نسبت به کارش امیدوار میشه و هم بخشی از هزینه ها جبران میشه
به هر حال بسیار عالی شده و تشکر ویژه دارم از همکارانم در ونون
واقعا جای خالی چنین ماژولی حس میشد
موفق باشید
ببخشید جسارت میکنم
اما whmcs چ لایف تایم بخرید چ غیره باید سالیانه هزینه ساپرت رو بپردازید ک خیلی بیشتر از این حرفا هست و اینکه برای آپدیت هم هزینه باید پرداخت بشه
به هر حال من خیلی با این طرح موافقم
چون هم حمایت میشه از برنامه نویس هم هزینه آنچنانی نداره
اگه روزی 300 تومن (سی صدتومن خالی) بزارید کنار تو شش ماه از 65 هزار تومن میگذره ;;)
به هر حال ببخشید اگه دخالت کردم
یا حق
بله متوجه منظورتون شدم منم منظورم نبود که لایف تایم بودن به معنی کم صرف کردن وقت نیست منظور اینه اگر بخواین قیمت لایف تایم بزاریم قیمت نهایی زیاد میشه و قطعا باز مشتریان میگن که گرونه اما ماژول های دیگه ای که داریم و لایف تایم هستند به دلیل اینکه قیمتشتون از 20 هزارتومان تا 50 الی 60 هزارتومان هستند برای همین برای لایف تایم مناسبند اما این ماژول اگر بخوایم قیمت لایف تایم بزاریم حدود 300 الی 400 باید بزاریم.
خواهش میکنم وهاب عزیز، لطف دارید.
بله دقیقا برای اینکه بشه یک کار برنامه نویسی مداوم پیش ببریم باید روی پرداخت های چرخه ای حساب کرد تا هزینه های گسترش کار تامین شود. الان برای نسخه های بعدی امکان ارسال پیام کوتاه و همچنین اتصال مستقیم به سیستم ها برای ایجاد اکانت مد نظرمون هست انجام هرکدام از این موارد هم وقت گیر هم هزینه بر خواهد بود.
اگر مشتریان نسخه مثلا دوساله ماژول تهیه کنند هزینه ماهانشون فقط 6.5 هزارتومان خواهد بود یعنی روزانه 200 تک تومن که قطعا مناسب خواهد بود.