فروش سرویس محدود به اسم نامحدود
محدودیت دانلود شبانه در حد دایل اپ حتی کمتر
کریو هم باهاش سازگار نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
فروش سرویس محدود به اسم نامحدود
محدودیت دانلود شبانه در حد دایل اپ حتی کمتر
کریو هم باهاش سازگار نیست
باسلام..
من خیلی وقته از شاتل سرویس دارم و از سرویس هاش راضی هستم
با سلام دوست عزیز...
بنده از سال 89 سرویس های خانگیشو استفاده میکنم از سال 87 هم واسه شرکت از شاتل اینترنت داریم...
پشتیبانی خوبی داره کمتر مشکل پیش بیاد تا بخوای به پشتیبانی زنگ بزنی ترافیک رایگان نزدیک به 20 گیگ سالانه میده من الان هر دو تا پورتم 2 مگ هستش هیچ مشکلی ندارم کل اعضای فامیل و آشناهامونم شاتل گرفته در کل شرکت خوبی هستش...
پشتیبانی تهران هم بستگی داره گیر کودم اپراتور بیوفتی ممکنه یه اپراتور 5 دقیقه ای کارتو راه بندازه ممکنه یه هفته طول بکشه مودمای شاتل کلا تو ایران بهترین پشتیبانی رو دارن...
بازم سوالی داشتی در خدمتم
با سلام و احترام
تقریبا 3 سال است که از سرویس های شرکت شاتل استفاده می کنم و از نظر کیفیت و پشتیبانی ان راضی هستم.
پشتیبانی 24ساعته واقعی.
شما در تمامی ساعات شبانه روز می توانید با اپراطور های پشتیبانی ان ها صحبت کنید و به تمامی سوالات و مشکلات شما پاسخ می دهند.
همچنین از نظر کیفیت سرویس ها عالی می باشد. در بعضی از اوقات پرومیشن های ویزه هم ارائه می دهند.
موفق باشید
دوستانی که میان تعریف تعریف میکنن از این شرکت غیر واقعی یه بار بشینن شبا دانلود کنن و ببینن چه بلایی سرتون میارن
دوست من با 512 تو یه ماه شبا کلی دانلود کرد و بعدش زنگ زدن گفتن به شما سرویس نمیدیم دیگه شما پر مصرف هستین :| منطقو دارین خدایی؟
من دوسال داشتم . بعد رفتم پارس که قورت میدن ترافیک رو ! بعد مخابرات که 6ماه فکر کنم دارم !
همشون تقریبا یکی هستن !
اما شاتل تقریبا نرمال خوبه
دانلود شبانه رو محدود میکنند و روی بعضی از خطها هم مصرف ترافیک واقعا نرمال نیست
من چون خودم در متن کار سخت افزار هستم و خیلی از مشتریهام رو معرفی کرده بودم میان و گلایه میکنند که ظرف 2 ماه 15 گیگ سالیانه بی دلیل تمام شده
اتفاقی که برای خودم هم در منزل افتاده
شاتل عالیه ... من واقعا راضیم.