پاسخ : یک دیتاسنتر خوب از همه لحاظ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
واقعا؟
عزیزم نمیدونم داستان چیه شما 2 ماهه شروع به فعالیت کردید و به هر نحوی دارید از او وی اچ تعریف میکنید!
پورت 100 ovh یک به پنج نسبت به پورت 100 ایکس ال هاست جواب نمیده!
اگر شما نماینده رسمی هستید پس محسن خوش نویس چی کارس اینجا والا در عجبم.خوشنویس 3 ساله داره کار میکنه با این دیتاسنتر خودش میگه نگیرید روترش پدر در میاره!
شما منو یاد مبین پارسیان و داستانش میندازید :)
سلام دوست عزیز
متاسفانه یا خوشبختانه ما نزدیک 2 سال بود که کار هاستینگ نمی کردیم - خیر سرمون کارمند قرار دادی یکی از PAP های مثلا معتبر بودیم با ماهی 700-800 ت - تا این که خوردیم به تعدیل نیرو!
تاریخ پست ها مشخصه - شما برید اولین پست و آخرین پست بنده رو مطالعه کنید! از زمانی که لب تاپ رو وب سرور کردیم و به یک شبکه خدمات دادیم تا امروز که با هزینه سنگین ovh.ir رو خریدیم
کار درستی نیست من از این دیتا سنتر تعریف کنم - چون همه مدعی میشن که سهام داریم ولی ... - مطالبی که شما عنوان می کنید ناشی از اطلاعات کمتون در مورد این دیتا سنتر هست نه این که خدای نکرده منظوری داشته باشید
و این افراد هم که نام می برند بنده بی اطلاع هستم که بوده اند و چه کرده اند
برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا با ما در تماس باشید
09338758957
یا علی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام دوست عزیز
متاسفانه یا خوشبختانه ما نزدیک 2 سال بود که کار هاستینگ نمی کردیم - خیر سرمون کارمند قرار دادی یکی از PAP های مثلا معتبر بودیم با ماهی 700-800 ت - تا این که خوردیم به تعدیل نیرو!
تاریخ پست ها مشخصه - شما برید اولین پست و آخرین پست بنده رو مطالعه کنید! از زمانی که لب تاپ رو وب سرور کردیم و به یک شبکه خدمات دادیم تا امروز که با هزینه سنگین ovh.ir رو خریدیم
کار درستی نیست من از این دیتا سنتر تعریف کنم - چون همه مدعی میشن که سهام داریم ولی ... - مطالبی که شما عنوان می کنید ناشی از اطلاعات کمتون در مورد این دیتا سنتر هست نه این که خدای نکرده منظوری داشته باشید
و این افراد هم که نام می برند بنده بی اطلاع هستم که بوده اند و چه کرده اند
برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا با ما در تماس باشید
09338758957
یا علی
قصد جسارت نداشتم دوست من :)
نه اخه گفتید نماینده رسمی او وی اچ...
بنده اطلاعات کاملی راجع به این دیتاسنتر دارم از 4 سال پیش کار کردم باهاشون
از اون زمان که همه دنبال سرور کیم بودن 24 گیگش....
باید بدونیم که او وی اچ دیتاسنتر رسمی و دولتیه دولت فرانسس! این همه رئیس جمهور عوض شد نتونست تحریم هارو برداره
بعد شما 2 ماهه تحریمارو برداشتید از ایران از فرانسه اونم دیتاسنتر رسمیه دولتی نمایندگی گرفتید؟
بازم میگم قصدم توحین یا جسارت نیست فقط از حضور محترمتون سوال پرسیدم:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
عزیزم اصلا پست من رو خوندید یا خودتون رو میزنید به کوچه علی چپ.....؟
پرسیدم نمایندگی رسمی!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
قصد جسارت نداشتم دوست من :)
نه اخه گفتید نماینده رسمی او وی اچ...
بنده اطلاعات کاملی راجع به این دیتاسنتر دارم از 4 سال پیش کار کردم باهاشون
از اون زمان که همه دنبال سرور کیم بودن 24 گیگش....
باید بدونیم که او وی اچ دیتاسنتر رسمی و دولتیه دولت فرانسس! این همه رئیس جمهور عوض شد نتونست تحریم هارو برداره
بعد شما 2 ماهه تحریمارو برداشتید از ایران از فرانسه اونم دیتاسنتر رسمیه دولتی نمایندگی گرفتید؟
بازم میگم قصدم توحین یا جسارت نیست فقط از حضور محترمتون سوال پرسیدم:53:
نه خواهش می کنم دوست من
وظیفه ما روشن گری و اطلاع رسانی هست
و این که هنوز در خواست ما تایید نشده و ما صرفا مدارک ارسال کردیم شامل ترجمه مدارک شرکت - مستندات دامنه و پاسپورت سهام داران شرکت و ...
تحریم ها فقط شامل کاربران داخل ایران هستش نه خارج از ایران و بنده هم گفتم که کاربران خاور میانه نه ایران
ببینید شما حتی با پاسپورت خودتون می تونید حساب پی پال باز کنید - بنام خودتون - شخصی- رسمی - و قانونی
وقتی پی پال با این همه دنگ و فنگش پاسپورت ایرانی رو قبول می کنه بقیه که دیگه ...
باز هم اگر سوالی بود خوشحال میشیم که پاسخگو باشیم
یا علی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
عزیزم اصلا پست من رو خوندید یا خودتون رو میزنید به کوچه علی چپ.....؟
پرسیدم نمایندگی رسمی!؟
با عرض پوزش
من بعد از ارسال پست تست سرعت پست شما رو دیدم
دوست عزیز ما مدت زیادی با دیتاسنتر Dacentec و Choopa کار کردیم
و تا به این لحظه کاربری ندیدیم که ازش ناراضی باشه (بدون هیچ جانب داری و اقراق دارم خدمتتون عرض میکنم)
در صورت نیاز میتونید به تاپیک جدید ما که آفر های مناسبی درش موجود هست مراجعه کنید.
سوالی هم هست بفرمایید در خدمتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Caspian-Server
دوست عزیز ما مدت زیادی با دیتاسنتر Dacentec و Choopa کار کردیم
و تا به این لحظه کاربری ندیدیم که ازش ناراضی باشه (بدون هیچ جانب داری و اقراق دارم خدمتتون عرض میکنم)
در صورت نیاز میتونید به تاپیک جدید ما که آفر های مناسبی درش موجود هست مراجعه کنید.
سوالی هم هست بفرمایید در خدمتم.
dacentec کیفیت پورتش چجوره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
با عرض پوزش
من بعد از ارسال پست تست سرعت پست شما رو دیدم
برای ما افتخاره یک ایرانی نماینده رسمی او وی اچ باشه :)
کماکان خوشحال میشیم و متظر این عمر هستیم:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
dacentec کیفیت پورتش چجوره؟
برای ما افتخاره یک ایرانی نماینده رسمی او وی اچ باشه :)
کماکان خوشحال میشیم و متظر این عمر هستیم:53:
Dacentec پورتش اختصاصی نیست اما تفاوتی با دیتاسنتر هایی که پورت اختصاصی میدن دیده نمیشه.
در حالت نورمال راحت 100 مگ دانلود میده و گاها به صورت ریل 115 هم میده.
برای امشب یک آفر استثایی داریم که توی انجمن نزاشتیم هنوز که احتمالا تا چند دقیقه دیگه قرار میدیم.
مسخره هست نمایندگی فلان جا رودارین بعدش یک سایت درست درمون ندارین
نه شما بلکه حتی سیناپتیکا هم همین جوره