پاسخ : آفر ویژه سرور های مجازی ایران پورت 1گیگ | 15هزارتومات | جشنواره ستاره ای | تحفیف ویژه |پیشنهادهای ویژه | اپتایم 99%| پنل ریبوت | سیستم عام
پس از گذشت 10 ساعت هنوز سرور من بدستم نرسیده !!
پاسخ : آفر ویژه سرور های مجازی ایران پورت 1گیگ | 15هزارتومات | جشنواره ستاره ای | تحفیف ویژه |پیشنهادهای ویژه | اپتایم 99%| پنل ریبوت | سیستم عام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.Goebbels
تو این کار باید صبر داشته باشید
10 ساعت که چیزی نیست
نصب سیستم عامل و پنل اینقدر زمان میبره دوست عزیز
کمی صبور باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
raspinah
پس از گذشت یک هفته هنوز سرور به دست ما نرسیده ! هیچ پنلی هم داده نشده ، 2 تا سرور سفارش دادیم که یکی را تحویل دادن یکی هم هنوز یک هفته هست که خبری نیست
طبق قوانین اعلام شد در صورتی که انتقاد هست در سایت تیکت کنید
ای پی خالی از سرور قبلی نداریم
لطفا تیکت کنید هزینه شما عودت داده بشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.Goebbels
سلام
تیکت کنید هزینه شما عودت داده بشه طبق همین افر و تیکت سفارش که شما ثبت کردید پیش خرید هست
در تیکت هم به شما اعلام شد یا 72 ساعت اینده یا عودت وجه لطفا تصمیم خودتون نهایت تا 12 ساعت دیگه بگیرید زیرا شما 1سفارش پیش خرید ثبت کردید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdiazarnia
10 ساعت که چیزی نیست
کمی صبور باشید
سلام
تشکر دوست من بابت توضیحات!
جسارت نمیکنم خدمت این کاربر عزیز ولی اگر تاپیک قشنگ می خوندن مشخص می شد و نگرانی از بابت سفارششان نداشتند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
raspinah
ممنون دوست عزیز ، چون از سایت بعد از 2 روز جواب ندادید مجبور شدم اینجا اعلام کنید ، در هر صورت ممنونم . لطفا تیکت را پاسخ بدید ، نیازی به عودت نیست ، سرورهای دیگه هم از شما داریم ، حساب را شارژ کنید یا اعلام کنید کی آی پی آزاد دریافت میکنید که صبر کنیم ،
چندین بار پاسخ شما رو دادم متاسفانه نت بنده تغییر ای پی پیدا میکنه هر چیز که می نویسم میپره بعد از ارسال
مجدد که تیکت ها رو بررسی میکنم می بینم که این پاسخش ارسال نشده...
برای شما هم روی این سرویس میخواستم راه اندازی کنم که انشاله تا 72 ساعت دیگه بالا میاد
متاسفانه خیلی تو فشار بعضی همکارها قرار گرفتیم سوال از پورت و غیره و به غیر از 2تا از دوستان که همینجا پرسیدن بقیه خصوصی ارسال شد
می تونند خرید کنند و سرویس تست کند
همه چیز شفاف خدمت کاربران محترم از سود تا لحظه تحویل سفارش و مسئولیت که داریم اعلام شد
روی سرویس ها فقط میکروتیک یا لینوکس خام هست و هر گونه کانفیگ و ... انجام نخواهد شد.!
آرزوی موفقیت و بهترین ها برای شما و بقیه دوستان و همکاران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
raspinah
ممنون دوست عزیز ، شما حسن نیتتون را ثابت کردید و کارتون خوبه ، من منتظر هستم ، لطفا در اولویت قرار بدید
لطفا دارید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdiazarnia
10 ساعت که چیزی نیست
کمی صبور باشید
دوست عزیز شما سر پیازی یا ته پیاز؟!
من این سرویس رو سفارش دادم که حداکثر باید تا 12 ساعت آماده میشد !!!! :
نقل قول:
ماهانه 27,900 تومان ( تحویل 1تا 12 ساعت )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosinaa
سلام
تیکت کنید هزینه شما عودت داده بشه طبق همین افر و تیکت سفارش که شما ثبت کردید پیش خرید هست
در تیکت هم به شما اعلام شد یا 72 ساعت اینده یا عودت وجه لطفا تصمیم خودتون نهایت تا 12 ساعت دیگه بگیرید زیرا شما 1سفارش پیش خرید ثبت کردید
سلام
من 27900ت واریز کردم برای تحویل 1 تا 12 ساعت!
پیش خرید که مبلغش فرق میکرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.Goebbels
سلام
من 27900ت واریز کردم برای تحویل 1 تا 12 ساعت!
پیش خرید که مبلغش فرق میکرد
طی حوال شماره : ۸۰۱۵۴۹ هزنیه شما عودت داده شد !
موفق باشید:53: