پاسخ : درخواست هاست امن در مقابل ddos
- سلام دوست عزیز شما می توانید از خدمات مابهرمند گردید لطفا سایت را بازدید کنید. گستر هاست
ما بهترین نیستم .اما بر این عقیده استوار هستیم که همیشه حق با مشتری است. - نحوه پاسخگویی :
- تماس تلفنی : 8 صبح تا 3 بامداد -/ تیکت : پاسخگویی حداکثر در اوج ترافیک 10 دقیقه / پشتیبانی برخط)OnLine- 24)
- تلفن : در امضا موجود است
- تماس یاهو :Gostar.host
در خدمت شما دوست عزیز هستیم ...
هاستینگ ما دارای اسکریپتهای قوی در زمینه حملات داس و هکینگ می باشد و از قیمت مناسب و امنیت و پایداری بالایی برخوردار می باشد .
سبد خرید - گروه اینترنتی آراز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
666regab
در خدمت شما دوست عزیز هستیم ...
هاستینگ ما دارای اسکریپتهای قوی در زمینه حملات داس و هکینگ می باشد و از قیمت مناسب و امنیت و پایداری بالایی برخوردار می باشد .
سبد خرید - گروه اینترنتی آراز
از چندتا از دوستانی که اینجا اعلام کردن هاست تهیه کردم که متآسفانه نتونستن کاری انجام بدن و یا مثل ایشون بعد از 2 3 روز هنوز هاست رو تحویل ندادن!!!! یعنی بین این همه فروشنده تو ایران کسی نیست یه هاست به ما بده ddos نشه؟؟؟؟؟
در خدمت شما هستیم
24 ساعت تست سپس پرداخت
ما در خدمتیم !!
هر گونه هاست رو خواستید بلافاصله پس از پرداخت تحویل داده می شه !
بهترین فایروال ها و آنتی دی داس ها روی سرور نصب هست و هیچ مشکلی نداره !
لینک خرید : http://my.hostpad.ir/cart.php?gid=1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.ahmad
در خدمت شما هستیم
24 ساعت تست سپس پرداخت
دوست عزیز ممنون که تست دادین ولی باز ddos شدم. عزیزان ممنون میشم اگه تست بدین
مقابله در برابر ddos بسیار سخته و نیاز داره حتما فایروال سخت افزاری داشته باشه سرور و اون هم تازه توسط افراد حرفه ای کانفیگ شده باشه. در کل برای هاستینگ فوق العاده هزینه بالایی رو داره. تصور نمی کنم یا بهتر بگم سرویس دهنده ایرانی رو تا حالا ندیدم جلوی این حملات مصون باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOHAMMAD MOHSEN
مقابله در برابر ddos بسیار سخته و نیاز داره حتما فایروال سخت افزاری داشته باشه سرور و اون هم تازه توسط افراد حرفه ای کانفیگ شده باشه. در کل برای هاستینگ فوق العاده هزینه بالایی رو داره. تصور نمی کنم یا بهتر بگم سرویس دهنده ایرانی رو تا حالا ندیدم جلوی این حملات مصون باشه
کاملآ حق با شماست. ولی یکی از دوستان عزیز هاستینگ hostgator.com رو پیشنهاد کردن وگفتن قبآ تجربه ی همچین حملاتی رو داشتن و با hostgator مشکلشون حل شده. کسی هست که از هاست گیتور ریسلر داشته باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghub
از چندتا از دوستانی که اینجا اعلام کردن هاست تهیه کردم که متآسفانه نتونستن کاری انجام بدن و یا مثل ایشون بعد از 2 3 روز هنوز هاست رو تحویل ندادن!!!! یعنی بین این همه فروشنده تو ایران کسی نیست یه هاست به ما بده ddos نشه؟؟؟؟؟
دوست عزیز برای این دامنه امکان ارائه هاست نیست .
rebaz***13.in