نیک سرور تایید میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
نیک سرور تایید میشه
سلام میدونم تاپیک زیر خاکیه نیازی به گوشزد ندارم! ولی چیزی که خوبه رو باید گفت
از نیک سرور 2تا هاست دارم.پشتیبانی + سرعت عالی .مهندس جعفری عزیز تایید میشن
عذر میخوام میدونم چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است....
سلام
به هیچ عنوان از سایت پرشیا سرور وی پی اس خریداری نکنید کلاه بردار هستن تا وقتی که میخوای پول بدی جواب تیکت ها رو میده وقتی پولشون رو داردی دیگه جواب تیکت نمیدن حالا یک هفته بیشتر ن جواب تلفن میده ن جواب تیکت ن جواب ایمیل . هیچکی ازشون وی پی اس نخره انگار که پول خودتو اتیش زدی
راستش بهم گفت الان واریز کنی تا شب اماده میشه دیگه رفت که بره
تمام مدارکا رو جمع کردم که فردا صبح برم پلیس فتا تحویل بدم تا این شخص رو گیر بیارم بعد از تحقیق ها متوجه شدم تنها من نبودم که سرش کلاه رفته چندنفر دیگه هم بوده
سلام داداش . سر منم کلاه گذاشته . خواستی شکایت کنی منم هستم . فقط میخوام حالشو بگیرم . آدرس یکی دیگه از سایتاش هم پیدا کردم
آی دی یاهو اد کن : yedoonehir@yahoo.com
نیک سرور کار کارشون تایید میشه . کار جدیدی انجام نمیدن سایت خیلی وقته همون قالبو داره اما همون کارایی که دارنو خوب خوب انجام میدن و کاربرا همونطور که میبینین راضین .
با نیک سرور کار نکردم ولی از قدیمی های انجمن هستند و تاپیک شکایتی نداشتن تا به الان به حمد الله.
فکر میکنم فقط یه بار داشتن و در انتها همه فهمیدن که مشتری مقصر بود نه گروه اقا مهرشاد.
آدرس تاپیکی که گفتید:http://www.webhostingtalk.ir/f118/59160/
من که با هیچکدوم کار نکردم!
:d
بنده مدت کمی با نیک سرور کار کردم راضی بودم(:|
منم از نیک سرور قبلا ۱۰ تا اینا هاست میزبانی داشتم خیلی خوب اند فقط یک بار چند ساعت قطع شدند ولی در کل خوب هستند