اپ ...
نمایش نسخه قابل چاپ
اپ ...
ببینید بنده چند مورد و توضیح میدم اولین مشگل مهم تو این ضمینه بحث اهراز هویت است و نکته دیگر اینکه هر کدام از دوستان بخوان این سیستم و اجرا کن ، اجرا و اکانت دهی و فروش سخت نیست چیزی که این وسط یک مقداری تو این ضمینه باید برنامه نویس سیستم مسلط باشد آشنایی کامل با مباحث امنیتی است شما میدونید وقتی 100 تا یوزر میخوان از سیستم شما استفاده کنن سیستم شما خود بخود احتمال اتک بسیار زیاد وجود داره و خلاصه بهتون بگم بنده دوست خوبم مسلم رو که همشهری بنده هستند صد در صد میشناسمشون و تایید میکنم و ایشون تو مباحث امنیتی و برنامه نویسی هم مسلط هستند از اول پروژه بنده در جریانم ایشون چه زحمت هایی کشیدند و چه وقت زیادی رو صرف برنامه نویسی و اجرای این سیستم کردند .
در کل آقا مسلم از نظر بنده همه جور تایید هستند!
در هر صورت اگر قصد همکاری با ایشان را ندارید با بنده در یاهو در ارتباط باشید با تشکر فراوان.
بر فرض که اون سیستم با امنیت 100% داره کار میکنه .
ایشون قصدش راه اندازی و تکمیل یک اسکریپت ساده است .
اولین قدم چیه ... این که با یه اسکریپت bash بشه به ibsng وصل شد و نتیجه رو برگشت داد به کاربر ؟
والله من هم قصدم همینه که اسکریپت ساده طراحی کنیم که کار راه بندازه
حالا از دوستان کسی میتونه کمک کنه همینجا اعلام کنه قصد ما کمک هست نه دادن هزینه میخوایم به یک چیز واحد برسیم
آپ ...
اپ...
با این ایدی در تماس باشید
liveserver_inc
ایشون هم از این اسکریپت مثل اینکه استفاده مینن راهنمایی میکنن شما را
یعنی ایشون بروی لینوکس کار میکنن؟
دوست من شما وب سرور ساتفاده کن فایل Mirror بزرا اون پوشه و برای دسترسی به اون پوشه یوزر و پسورد بزار من آپاچی رو به Free Radius می شه وصل کرد ولی به IBS نه روی ویندزو هم دگه راحتر تر از لینوکس هست یک TOOLS هست که یوزر و پسورد میدی میره تمام Update نود رو میریزه برای همه ورژن ها میگیره میریزه جایی که میخوای
با سلام خدمت دوستان عزیز
امروز تصمیم گرفتم تا با تکمیل اسکریپت دوستان و افزدون قابلیت پیدا کردن کلید خودکار(شما نیازی به کلید ندارید) به این اسکریپت، نسخه جدیدی از آن را برای شما منتشر کنم ، شایان ذکر این این اسکریپت تمام نخسته های ESET و nod32 را پشتیبانی می کند ، یادتون باشد حتماً دو بسته wget و unrar روی سرور نصب باشد
در مورد کانفیگ هم باید در فایل config و آخرین خط آدرس دایرکتوری مورد نظر بر روی وب سرور را بنویسید
در مورد اجرا کافی دستور زیر را در داخل دایرکتوری eset اجرا کنید
کد:sh update.sh
اسکریپت آماده شده را از اینجا می توانید دانلود کنید
هرکس از اسکریپت استفاده کرد و راضی بود می تواند مبلغی را اینجا دونیت کند