نقل قول:
هروقت بزرگ شدی بیا پست بزن!
منظور منو هنوز نگرفتی شما!
تو عالم خودت خوش باش!
عزیز امکان این کار تو سیستم میهن بلاگ هست من مطمئنم اما بلاگفا نمیدونم .....
به شما هم هیچ ربطی نداره پست دادنم به تو هیچ ربطی نداره بازم دوست دارم پست میدم اینجام بی مدیر نیست :-p
در مورد حرف شما دوست من من مطمئن هستم میهن بلاگ اینجوریه ....نقل قول:
من خیلی رو اسپمرها کار می کردم تقریبا دو سال پیش از زمانی که بلاگفا دیگه به طور جدی با اسپمر مبارزه کرد دیگه کنار کشیدم سایت بلاگفا با وجود اینکه کپچا گذاشته بود به هیچ وجه نمی ذاشت که اسپم ارسال بشه حالا تشخیص از روی IP یا ایندکس کردن محتوای نظر یا آدرس تبلیغ ولی یادمه که ip نبود و نمی دونم که از چه روشی برای تشخیص اسپم استفاده می کنه و بیشتر از 20 تا هم نمی شد اسپم ارسال کنی
بقیه سیستم های وبلاگ نویسی مثل مهین بلاگ و پرشین بلاگ و... زیاد بازده ندارند ولی بلاگفا یه چیز دیگه ست آمار کاربرانش خیلی بالاست و بازده خوبی داشت یادش بخیر اون زمانی که بلاگفا کپچا نداشت اسپم به اون می گفتن الان که با 100 تا یا 1000 تا نظر نمیشه بگی اسپم یا اسپمر داری دیگه باید یه فکر راه های جدید تبلیغ باشی
و این چیزی که شما میگی اسپمر وارد وبلاگ به روز شده بشه و درج پیوند انجام بده !!!!
من موندم مگه هم چین چیزی میشه پسورد وبلاگ رو از کجا می خونه تا لاگین کنه؟
نمونه اش رو اگه دارین یا جایی دیدین اعلام کنید تا ما هم یه نگاه بهش بندازیم
انواع اسپمر طراحی شده توسط اسپمر گروپ - اسپمر لینكدونی میهن بلاگ
اینم لینک ....درضمن یه میهن بلاگ بسازین شما لینک واستون میاد ...
ببینید شما میتونید تویه یه وبلاگ لینک بفرستید مدیر تاید کنه بعد نمایش داده میشه ....خوب این کارو این نرم افزار انجام میده ...از نظر اسپم کردنم خیلی بهتره ....
این آقا هم قبول نداشت با پرس و جو فهمید که میشه و این لینک به من داد .....اما من فقط در مورد میهن بلاگ مطمئن هستم بلاگفا بشه عالیه ....نقل قول:
سلام برای دریافت هزینه اسپمر بلاگفا بنده رو اد کنید : ir79ir
در ضمن اسپمر قابلیت پیوند کردن شما را ندارد
انواع اسپمر طراحی شده توسط اسپمر گروپ - اسپمر لینكدونی میهن بلاگ
حسین جان شما هم برو تو خودت ضایع :))