این راه بهترین روش هست به نظر من
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز احتیاجی به BGP نیست، در اون صورت برای BGP شما ASN ولید هم می خواید که باید whois بدین و باز حتی آی پی رو هم ز آمریکا بگیرید whois آی پی شما میشه مال ایران ( حتی هزینه شما بدلیل گرفتن ASN زیاد میشه ) راه ساده گرفتن یک سرور میکروتیک در آمریکا یا یک کشور اروپایی و بعد یک سرور میکروتیک هم در ایران، بعد از اون کافی یک تانل آی پی و یا GRE بزنید و آی پی ها رو از سمت روتر خارج از ایران به آی پی تانل روتر داخل ایران روت برنید و استفاده کنید؛ اما قبل از اون TOS دیتاسنتر خارج از ایران رو مطالعه کنید، چون غالبا با ترافیک peer2peer یا به عبارتی transit مشکل دارن که اگر اینجوری باشه 100% با BGP هم مشکل خواهد داشت چون BGP اونهم از نوع EBGP ، ترانزیت هست
هاست ایران هم فکر می کنم از ASN و whois از شرکت ثبت شده خارج از ایران برای خودشون دارن
من به جای شما باشم حتی رو سرورای خارج کشورم هم دایرکت ادمین نصب می کنم .
از همه لحاظ به نظرم برا ما ایرانی ها از سی پنل سر تره !
من نمیدونم سرور ایران که تا یه دیداس و ... میخوره دان میشه معمولا و آیپی بسته میشه و کلی مشکلات دیگه به دلیل عدم زیر ساخت مناسب پورت اینترنت در کشور دیگه چه تلاشیه بخواید سیپنل نصب کنید. اصلا نمی ارزه.
اگر دایرکت ادمین لایف تایم نداشت اون هم ارزش نداشت در ایران به نظر من چون خرجش در نمیاد :)
بهترین کار به نظر من برای این مورد راه اندازی پروکس-----ی سرور روی لینوکس و اتصال اون به خارج کشوره که موقع آپدیت نیز چون از اون نت استفاده میکنه آیپیش انگار همونه و میشه براش لایسنس خرید. (البته تست نکردم شنیدم از همکاران :) )
یا حق
سلام
می توانیم برایتان کانفیگ کنیم. بر روی سرورهای خودمان نیز نصب است.
اگر سرورتان در افرانت است کار ما اسان تر می شود.
از طریق پیغام خصوصی می توانیم با هم در ارتباط باشیم.
موفق باشید.
دوستان کسی روش hostiran رو بلده چطور این کار رو انجام داده ؟