<p>
نمایش نسخه قابل چاپ
<p>
چه style برو تگ p قرار داده اید؟
لطفا کده ها یا عکس اون رو قرار بدین
این کل کد هستکد:<div>
<h3 style="width:40%;float:right;background-color:blue;height:inherit;">سرویس میزبانی لینوکس جهت ارائه به سایت های پربازدید و روی کنترل پنل cPanel در داخل و خارج از کشور اماده ارائه میباشد، توجه داشته باشید انتخاب هاست لینوکس هیچگونه ارتباطی با سیستم عامل کامپیوتر شما ندارد و سادگی و قدرت آن نسبت به هاست ویندوز از مزیتهای آن است. </h3>
<h3 style="width:40%;float:right;background-color:yellow;height:inherit">dd</h3>
</div>
Up :|
این کد رو برای شما نوشتم:
کد PHP:
<div style="width:700px;margin:5px;padding:5px;" dir="rtl"; align="center">
<div id="1" style="float:right; width:23%; padding:3px; margin:3px;">جدول یک</div>
<div id="2" style="float:right; width:23%; padding:3px; margin:3px;">جدول دو</div>
<div id="3" style="float:right; width:23%; padding:3px; margin:3px;">جدول سه</div>
<div id="4" style="float:right; width:23%; padding:3px; margin:3px;">جدول چهار</div>
</div>
دوست عزیز فکر کنم متوجه نشدید منظور من رو
من میخوام height همه div ها برابر باشه !! چون میخوام بک گراند قرار بدم و اگه هر کدوم یه اندازه باشه خراب میشه
من دقیقاً از همین کد استفاده کردم وقتی نوشته های یکی زیاد تر میشه اندازه بقیش همون میمونه و اون یه دونه بزرگ میشه
راحت ترین و بهترین راه برای انجام اینکار استفاده از JavaScript و Jquery هست.
من کوتاهترین تابع رو نوشتم براتون :
- توجه داشته باشید که اونهایی که میخواید یک height داشته باشند باید یک class مشترک داشته باشند که اینجا اسمش رو elements گذاشتم.کد HTML:<script>
$(document).ready(function()
{
$.fn.equalize = function()
{
this.height(Math.max.apply(this, $.map(this, function(e) {
return $(e).height();
})));
};
$('.elements').equalize();
});
</script>
<div>
<h3 class="elements" style="width:40%;float:right;background:blue">سرویس میزبانی لینوکس جهت ارائه به سایت های پربازدید و روی کنترل پنل cPanel در داخل و خارج از کشور اماده ارائه میباشد، توجه داشته باشید انتخاب هاست لینوکس هیچگونه ارتباطی با سیستم عامل کامپیوتر شما ندارد و سادگی و قدرت آن نسبت به هاست ویندوز از مزیتهای آن است. </h3>
<h3 class="elements" style="width:40%;float:right;background:yellow">dd</h3>
</div>
- تابع equalize رو باید در یک جا کپی کنید و هر باری که میخواید element هاتون رو equal height کنید تابع رو به این صورت call کنید :
کد HTML:$('.class-name').equalize();