پاسخ : آيا ميدانستيد ؟ زرين پال، درگاه مستقيم و لوگوی سايت شما
ضمن اينکه خدمتتون بايد عرض کنم که اين تاپيک برای تخريب نيست با اين حال برای رفع ابهام برای ساير کاربران عرض کنم که زمان واريز تراکنش های خروجی برای کاربران نقره ای 3 تا 4 روز کاری و برای کاربران طلائی 8 تا 36 ساعت کاری بعد از درخواست هست. دليل اصلی اين موضوع هم اين هست که سياست کاری زرين پال با سايت هایی که ذکر کرديد متفاوت هست. هدف اصلی زرين پال تضمين تراکنش ها برای مشتری و فروشنده هست و بر اين اساس ساير سياست های کاری اون مشخص شده. شرکت سامان سيستم مجری سايت زرين پال يکی از شرکت های متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هست که ميتونيد نام اين شرکت رو در آدرس زير مشاهده کنيد:
کد:
http://www.shaparak.com/ir/members/psp.asp
با عرض معذرت قصدم تخریب نبود
از تخریب هم هیچ سوری شامل من نمیشه
به هر حال بنده به عنوان کسی که با پارس پال و زرین پال مدتی کار کردن نظر شخصیم و چیزی که ازش فهمیدم رو گفتم
پیروز باشید
مقايسه زرين پال با برخی سايت ها اشتباه هست. سامان سيستم (مجری زرين پال) متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هست و فعاليت زرين پال برای دراز مدت تنظيم شده. هدف زرين پال تضمين تراکنش برای فروشنده و مشتری هست و ساير سياست های سايت در راستای تضمين تراکنش ها و حفظ منافع هر دو طرف تدوين ميشه.
بر همين اساس زرين پال تنها سايتی هست که در حال حاضر درگاه پرداخت مستقيم به نام وبسايت پذيرنده ارائه ميده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
البته احتمالا اشتباه متوجه شديد. در سطح تاييد طلائی باشيد و ماهانه بيش از 50 تراکنش داشته باشيد اين درگاه فعال ميشه.
بنده برای یکی از سایت های خودم می خوام روزانه بالای 100 تراکنش دارم ، ولی متاسفانه مثل اینکه اصلا قصد همکاری ندارید ، چون باید اول ما که از درگاهای مستقیم سایر درگاها استفاده می کنیم بیاییم درگاه غیر مستقیم زرین پال رو فعال کنیم که وقتی کاربر میاد توش گیج میشه میره ( قبول کنید ، ساده مثل بانک پارسیان خوب است ) من روی درگاه مستقیم می تونم تراکنش داشته باشم ولی غیرمستقیم نه . در ضمن 10000 درگاه دیگه است که اصلا شناسنامه و کارت ملی و ... نمی خواد برای ارتقاء حال با این شرایط به نظر شما کسانی هستند که برای یک درگاه که 30 ساعت بعد تسویه کنه و بیاد اون همه مدارک و که برای ارتقاء است و جمع کنه و بیاد پست کنه در ضمن باید قبلش محضر هم بری که فکر نکنم کمتر از 10 تومن باشه . ( کلا منضرف میشه طرف و سایتشو می بنده ) : دی
بنده از مدیران مربوطه خواهشمندم یکم شرایط اخذ مدارک رو قرار داد را ساده تر کنند و ارسال آن را از اینترنت انجام دهند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3eo
بنده برای یکی از سایت های خودم می خوام روزانه بالای 100 تراکنش دارم ، ولی متاسفانه مثل اینکه اصلا قصد همکاری ندارید ، چون باید اول ما که از درگاهای مستقیم سایر درگاها استفاده می کنیم بیاییم درگاه غیر مستقیم زرین پال رو فعال کنیم که وقتی کاربر میاد توش گیج میشه میره ( قبول کنید ، ساده مثل بانک پارسیان خوب است ) من روی درگاه مستقیم می تونم تراکنش داشته باشم ولی غیرمستقیم نه . در ضمن 10000 درگاه دیگه است که اصلا شناسنامه و کارت ملی و ... نمی خواد برای ارتقاء حال با این شرایط به نظر شما کسانی هستند که برای یک درگاه که 30 ساعت بعد تسویه کنه و بیاد اون همه مدارک و که برای ارتقاء است و جمع کنه و بیاد پست کنه در ضمن باید قبلش محضر هم بری که فکر نکنم کمتر از 10 تومن باشه . ( کلا منضرف میشه طرف و سایتشو می بنده ) : دی
بنده از مدیران مربوطه خواهشمندم یکم شرایط اخذ مدارک رو قرار داد را ساده تر کنند و ارسال آن را از اینترنت انجام دهند .
بله دقيقا! برای استفاده از درگاه پرداخت مستقيم (زرين گيت) حتما بايد در کنارش درگاه غير مستقيم (وب گيت) هم فعال شده باشه و کاربر خودش انتخاب کنه از کدام درگاه پرداخت کنه.
طبعا کاربری که با زرين پال آشنائی نداره از درگاه مستقيم بانکی پرداخت خودش رو انجام ميده و کاربری که تو حساب زرين پال خودش موجودی داره از درگاه غير مستقيم (وب گيت) استفاده ميکنه. ;)
شرايط سطح تاييد طلائی هم متاسفانه فعلا امکانش نيست. برای تاييد هويت کاربران تنها روش موجود فعلا امضا قوانين در دفتر اسناد رسمی يا مراجعه حضوری به شرکت هست.
همونطور که پيشتر گفتم زرين پال با سايت های مشابه قابل مقايسه نيست. شرکت سامان سيستم متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هست و مقايسه زرين پال با سايت هایی که حتی شماره ثابت و آدرس مشخصی ندارن ممکن نيست.
یه سوال دارم
امکانش هست من یه حساب زرین پال به اسم خودم باز کنم و درگاه بگیرم
بعد تو درگاه جای اسم خود شخص من اسم سایتم رو بزنه؟ یعنی هیچ نام و نشونی از اسم خود من نباشه فقط اسم سایتم باشه بعد هیچجوره هم نتونن استعلام بگیرن به اسم کیه این حساب تنها با مجوز رسمی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
فقط پارسیان بهترین getway رو داره نسبت به بقیه بانک ها از مستقیم پارسیان قرار بدین من با کله می گیرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Euro It
یه سوال دارم
امکانش هست من یه حساب زرین پال به اسم خودم باز کنم و درگاه بگیرم
بعد تو درگاه جای اسم خود شخص من اسم سایتم رو بزنه؟ یعنی هیچ نام و نشونی از اسم خود من نباشه فقط اسم سایتم باشه بعد هیچجوره هم نتونن استعلام بگیرن به اسم کیه این حساب تنها با مجوز رسمی؟
خير چنين چيزی ممکن نيست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3eo
سلام دوست من بنده هم با نظر شما موافقم کل دنیا دار حل پیشرفته ما هنوز نامه نگاری داریم تازه با کلی هزینه
طرف می ره e نماد می گیره با درگاه مستقیم بدون کارمزد !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
خير چنين چيزی ممکن نيست.
من بخوام اسم سایتم بخوره تو درگاه چه باید بکنم؟