پاسخ : پینگ دیتاسنتر های ایرانی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Darkpriest
با سلام
چند تا سوال از استادان حاظر در انجمن دارم .
1- بهترین دیتاسنتر ایران رو از لحاظ :
A- کمترین پینگ
B- بیشترین پایداری
C- ثبات در پایین بودن پینگ و آپتایم بالا کدوم میدونند .
2- سایت هایی رو که بروی دیتا سنتر مورد نظر، سرور مجازی(VPS) میدن را معرفی کنن.
3- اگه سرور داخلی دارین میخواستم محبت کنین و پینگتون رو از سرور به آی پی 80.239.149.94 بیان کنین این خیلی برام مهمه بدونم کی با کدوم دیتاسنتر کمترین پینگ رو به این آی پی داره !!!
من از Parspack.ir سرور مجازی دارم خوبه ولی پینگ زیاد بالا پایین میره و وضعیت تقریبا 70% استیبل هست میخوام یه سرور با وضعیت بالا 95% استیبل بگیرم و کمترین پینگ به آی پی 80.239.149.94 بگیرم .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند .
فقط افرانت. آن هم مستقیم بگیر... واقعا عالیه.گران ولی با خیال راحت زندگیتو کن! بدون واسطه با خیال راحت... بقیه حرف زیاد میزنند... از حرف تا واقعیت خیلی هست..همین بقل هم هستو خیابان خرمشهر-عباس آباد
خیلی ممنونم از نظر خوبت
اما من الان از دیتاسنتر تبیان گرفتم خیلی عالی هست پینگم به 80.239.149.94 تقریبا 120 هست و پایداری سرعتشم خوبه تقریبا 97% استیبل هست .
یعنی شما میگین افرانت پینگ کمتر از این رو میخواد بهم بده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amertad
فقط افرانت. آن هم مستقیم بگیر... واقعا عالیه.گران ولی با خیال راحت زندگیتو کن! بدون واسطه با خیال راحت... بقیه حرف زیاد میزنند... از حرف تا واقعیت خیلی هست..همین بقل هم هستو خیابان خرمشهر-عباس آباد
سلام
یه کم مهربانانه تر صحبت میکردید به جایی بر نمیخورد عزیز شما از ما کاربریتون در انجمن قدیمی تره :53:
قدیم ما افرانت هم بودیم - خوش حال میشم اگر خودتان از آنجا سرویس دارید آیپیتون را بدید پینگ بگیریم یا کلا یک آیپی از سرورهای مجازیشون اگر میدونید بگید.
و اگر هم سرور دارید از داخل سرورتون از آیپی 80.239.149.94 پینگ بگیرید و نتیجه را اینجا بگذارید.
ارادتمند سجادیه
یا حق
میگن آسیاتک خیلی خوبه
اما استفاده نکردم خودم
نقل قول:
میگن آسیاتک خیلی خوبه
آسیاتک مگه دیتاسنتر داره ؟#-o
نقل قول: