پاسخ : خبر ویژه: افتتاح حساب پی پال از آمریکا همراه با حساب بانکی + کد ملی + ویزا کارت - نت ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irnahost.ir
چرا مدارک ارائه نمی شود؟ چون متاسفانه مشاهده شده که این حساب ها دست به دست می چرخد و وقتی به یوزر واقعی می رسد قیمت به 500 ت رسیده!
بعد که اکانت لیمیت می شود تازه می فهمیم که چند دست چرخیده!
سوتفاهم نشود - کلا عرض کردم تا ببینید دلال ها چه بر سر کشور مثل دسته گل ما آورده آورده اند
دوست عزیز اخه این چه استدلالی هست.شما اکانت ساخته اید و وقتی لیمیت شد یامدارک داردی برای ارائه یا ندارید حالااکانت هر چقدر چرخیده باشد.
فکر کنم این استدلال منطقی نیست
سلام
دوست عزیز
ما با سیاست های کاری خودمان کار می کنیم
اگر شما مدارک اکانتتان را نیاز دارید موردی ندارد - ما با پرداخت هزینه کلهم مدارک را به شما می دهیم
دوست محترم اگر مدارک نبود که اکانت وریفای نمی شد!!
اگر شما قوانین را بلد باشید حساب لیمیت نمی شود همان طوری که ما چندین ماه هست که داریم استفاده می کنیم و فاکتور های دیتا سنتر سختگیر ovh را هم پرداخت می کنیم
اگر خواستید می توانیم حساب یکی از همکاران را هم برای شما ارائه کنیم با 500 دلار موجودی
در پی پال باید آسته برید و آسته بیاید تا پی پال شاختون نزنه!:71:
چراغ ها رو خاموش کنید...
پاسخ : خبر ویژه: افتتاح حساب پی پال از آمریکا همراه با حساب بانکی + کد ملی + ویزا کارت - نت ایران
سلام
اینکه شما سوشال سکوریتی نامبر میدید به ایرانی دقیقاً یعنی چی ؟ مال هر نفر یک ssn دریافت میکنید ؟ یا دارید از ssn افراد دیگر استفاده میکنید ؟
ممنون میشم یه توضیح بفرمایید
با سلام
خیر - این اس اس ان ها مال یک کاربر آمریکایی هست و کلیه مشخصات و اکانت متعلق به همان کاربر که هویت واقعی دارد.
سلام
راهکار خوبی هست در نگاه اول ،
اما چیزی که هست اینکه این حساب از پایه جلعی هست و در صورتی که شرکتی یک بررسی انجام بدهد سریعاً متوجه میشود و کل حساب شما بلاک میشود .
من همچین موردی رو در مورد المان دیدم که فردی کلاهبردار با سرقت کارتهای دیگران از این کارتها میکردند و یک شرکت با بررسی Credit کارت متوجه شد و کل پول مسدود شد .
توصیه من به استارتر اینکه این سرویس رو ارائه ندهید مخصوصاً در امریکا که پول عادی رو میخورند چه برسه به پولی که مشخصاتش هم جلعی باشه .
در ثانی مجوز تبادل مالی اداره فدارل میخواید شما تا بتونید حساب رو شارژ کنید ( طبق قوانین فدرال امریکا یک ایرانی هرگز نمیتونه بدون داشتن مجوز انتقال پول داشته باشه به امریکا ) و ممکنه حساب سر سال با بررسی مالی بلاک بشه .
موفق باشید .
در واقع شما از SSN آدم هایی استفاده می کنین که روحشون هم خبر نداره؟ کار بسیار زشتی هست و به محض اینکه کسی متوجه بشه نه تنها اکانت بسته می شه بلکه اون پول هم هرگز در نمی یاد، و اسم سارق / سارقین وارد چک لیست اف بی آی می شه.
دیگه نمی تونن تجارت کنن. به این کار می گن identity theft. شدیدا مخالفم
2 فایل پیوست
با سلام
2 عدد اکانت تحویل اعضای محترم انجمن شد.
یک اکانت 3 ماهه و یک اکانت جدید که اکانت 3 ماهه همراه با تراکنش ورودی و خروجی تحویل داده شد.
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...6-untitled-png
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-untitled2-png
حساب آماده پی پل را میدم تا فعال ( وریفای ) نمایید
1- وریفای شده توسط حساب بانکی = در صورتی که به نام خودم باشد ( بانک فیزیکی برای رفتن به آنجا + با پاسپورت خودم )
2- وریفای شده توسط ویزا کارت = در صورتی که ویزا کارت به نام خودم باشد . آیا با کارت آمریکن اکسپرس هم دارید
3-همراه با کد ملی آمریکایی SSn = آیا میشه این مورد به نام خودم باشد
4- ثبت تلفن ثابت آمریکایی برای بنده
5- افتتاح جدید باشد
سلام
چیزی که شما می خواید بیش از 10/0000 دلار برای شما هزینه دارد و قابل انجام است.
این مساله در طرح کسب و کار بنده ، باید انجام شود ، بنابراین اگر دقیقاً عملی است ، بفرمایید: آیا امکان ثبت شرکت هم وجود دارد ؟