آفر جدید دامنه net برقرار شده است با هزینه 6.59 دلار ،
هر دلار 3450 تومان محاسبه خواهد شد برای امروز ،
پایین ترین قیمت ها برای نمایندگی دامنه های بین المللی را همواره از میزبان پلاس بخواهید! ( لینک لیست کامل قیمت ها و توضیحات جامع در پست اول تاپیک)
نمایش نسخه قابل چاپ
آفر جدید دامنه net برقرار شده است با هزینه 6.59 دلار ،
هر دلار 3450 تومان محاسبه خواهد شد برای امروز ،
پایین ترین قیمت ها برای نمایندگی دامنه های بین المللی را همواره از میزبان پلاس بخواهید! ( لینک لیست کامل قیمت ها و توضیحات جامع در پست اول تاپیک)
در صورت تمایل ، کانفیگ لازم جهت اتصال whmcs به پنل resellerclub نیز به صورت رایگان صورت میگیرد ،
قیمت هر دلار جهت شارژ نمایندگی 3400 تومان هست ،
برخی از آفرهای ریسلرکلاب ممکن است تا پایان آگوست به پایان برسند ، نمایندگان به این موضوع توجه داشته باشند (البته طبق روال گذشته ریسلرکلاب احتمالا تخفیفات جدید برقرار خواهد شد)
پایین ترین قیمت ها برای نمایندگی دامنه های بین المللی را همواره از میزبان پلاس بخواهید ( لینک لیست کامل قیمت ها و توضیحات جامع در پست اول تاپیک)
با سلام
شما شرکت ثبت شده دارید؟ حسارتا ببخشید که این موضوع را میگم . چطور می توان به شما اعتماد نمود ؟ زیرا نه بر روی وب سایت شما enamad وجود دارد. و نه شرکت فعال هاستینگ هستید.
همان طوری که خودتون هم می دونید. اگر شرکت های هاستینگ بخوان از خدمات شما استفاده کنند همیشه بیم اینو دارند که مبادا بعد از ۲-۳ ماه سرویس دهنده بخواد بپیچونه و تمام دامنه ها که ممکن است مربوط به شرکت های مهم باشد . حذف شوند و یا به سرقت بروند؟
در عین اعتمادی که دوستان به شما دارند پیشنهاد میشه نماد الکترونیکی ENAMAD هم تهیه کنید.
سلام،
ممنونم از پیشنهاد خوب شما، جهت ثبت شرکت به تازگی اقدام کردیم ولی ظاهرا 50 روزی گفتن ممکنه طول بکشه، تصمیممون بر اینه که نماد رو بعد از ثبت شرکت و به صورت حقوقی دریافت کنیم،
دوستان هم لطف دارن که به ما اعتماد دارن ، تا موقعی که شرکت ما رسما ثبت بشه فکر میکنم سابقه ما و رضایتی که مشتریان دارن دلیل خوبی برای اعتماد نمایندگان باشه،
به هر حال ما روز به روز در حال گسترش خدماتمون هستیم و به هیچ وجه قصد توقف و یا حتی کند کردن روند خدماتمون رو نداریم و از زمان آغاز به کارمون تا به حال هم این روند کاملا اثبات شده
باسلام
من از جناب mizbanplus نمایندگی ثبت دامنه گرفتم ، عالی هست.
حقیقتش من تا حالا مشکلی نداشتم
ارائه نمایندگی با شرایط ویژه ادامه دارد،
قیمت هر دلار جهت شارژ نمایندگی 3400 تومان هست ،
پایین ترین قیمت ها برای نمایندگی دامنه های بین المللی را همواره از میزبان پلاس بخواهید ( لینک لیست کامل قیمت ها و توضیحات جامع در پست اول تاپیک)
یک دومین com خریداری کردم
منتظر ثبت هستم .