خوشبختانه سرور درست شد و 1 روز به زمان سرور اضافه شد...
نمایش نسخه قابل چاپ
بازم بنده به خاطر مولتی یوزر بن شده بودم که با پیگیری از حالت بن خارج شدم
با تشکر از s.w.a.t
با وجود اینکه مشکل حل شد ولی باید توضیح بدم
یه اشکال فنی در سرور به وجود اومده بود که حدود 5 ساعت داون بود و ما هم توی این 5 ساعت واقعا داشتیم کار می کردیم و مشکل رو حل می کردیم
و بیکار ننشته بودیم و علت جواب ندادن تیکت ها این بود که به شدت مشغول کار بودیم و از این بابت واقعا از کاربران عذر می خوایم و برای جبران , هر چند کم , به هر کدام از کاربران 1 روز
به تاریخ سرور ها اضافه کردیم
امیدواریم که از این مشکلات پیش نیاید
--------------------------------------------------------------------------
در مورد افر 256 در حال حاضر این افر ارائه نمی گردد و تمام شد
ولی باقی افر ها باقی هست
در ضمن عده ای در یاهو با من در صحبت اند که چرا در تاپیکمون هیچ کس ما رو تایید یا رد نکرده
در مورد تایید باید بگم که بنده خودم در هنگام خرید بهشون می گم برای رعایت قوانین انجمن این کار رو نکنند
در مورد رد کرد هم باید بگم که تا حالا مشکلی نداشتیم با هیچ کس و حتی تا جایی که ممکن بود کار کایی که جزو وظایف ما نبود رو با کمال احترام انجام دادیم
و امیدوارم همچنان این فعالیت ادامه یابد
باز هم از مدیران محترم انجمن که با من همکاری کردند صمیمانه تشکر می کنم
فروش همچنان ادامه دارد .....
قیمت مناسب بود.
تظمین بازگشت وجه هم دارید؟
بله تا سه روز گارانتی بازگشت وجه بدون هیچ قید و شرطی و به طور کامل
خوب اگر بعد از 3روز سرویس خوب کار نکنه چی؟
اول اینکه برگشت وجه برای سه روز زمانی اتفاق می افته که شما به هر دلیلی ناراضی باشی یعنی مثلا اگر با isp شما سازگار نباشه ip و یا کلا به دلتون نشینه برگشت داده می شه
یعنی اگر مشکل هم از طرف ما وجود نداشت باز برگشت وجه صورت می گیره
در صورتی که مشکل از طرف بنده باشه 2 حالت امکان داره یا مقداری به تاریخ سرور اضافه می شه یا هزینه برگشت داده می شه
با تشکر
در ضمن سرعت پرت ما رو با وجود اینکه 70 درصد سرور پر هست و ساعت هم 5 عصر ایران هست ( ساعت پر مصرف و شلوغ )
می تونید سرعت رو ببینید
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...9%86-speed-jpg
لطفا به ادرس دانلودی , حجم , سرعت دانلود , ای پی و ..... نیز توجه بفرمایید
با تشکر
سفارش داده شد,امید وارم سرویس مناسبی باشه.
سپاس
با سلام سرور های ما در حال حاضر داون هستمشکل برای کلیه مشترکان توکانت وجود دارد و آقای علمدار نیز در حال حاضر پاسخ گو نمی باشداز تمامی کسانی که از ما سرور تهیه کردند خواهش می کنیم که نیکت نفرستند تا مشکل رو بررسی و برطرف کنیمما در حال بررسی مشکل هستیمامیدوارم این مشکل سریعا حل بشهبه تمامی کاربران به میزان قطعی سرور به تاریخ استفاده از سرور اضافه خواهد شدبازم از مورد قطعی شرمنده و متاسفیم با تشکر از صبر و شکیبایی شما