http://www.webhostingtalk.ir/f83/%DA...%86%D9%84-145/
نمایش نسخه قابل چاپ
من هم روی سرورهام دایرکت ادمین نصبه قیمت خوب است در ضمن مشکلات زیادی مانند سی پنل ندارد.
دوستانی که ادعا می کنند DA امن تر نسبت به cPanel هست دلیل بیارن؛ خیلی برام جالب و مهمه
پس معلومه دوستانی که اینجوری نظر میدند اصلا با سی پنل کار نکردند .
من که از دایرکت ادمین جز اکانت ساختن و پاک کردن چیز دیگه ای ندیدم ، با سی پنل نقریبا نیازیت به ssh به 0 میرسه و لی دایرکت ادمین نه .
در مورد تحریم هم یه سری کارا انجام بده یه مدت تحریم نمیشی ، تحریم هم شدی یه لایسنس جدید میگیری.
چقدر شما ها باحالین
گربه دستش به گوشت نمیرسه می گه پیف پیف
شما که اصلا با سی پنل کار نکردین و از قدرت هاش و امکانات و هزاران مزایای بالا اون برخوردار نشدین چطوری دایرکت ادمین رو نسبت به سی پنل مقایسه کریدن ؟
برای افزایش پست راهای بهتر از پست با اطلاعات غلطه
در مورد خودم فقط باسی پنل تاحالا کار کردم یک بار هم رو سرور دایرکت ادمین ریختم اصلا نتونستم با کمبود هاش کنار بیام دیگه طرفش نرفتم
دوستان در 2 پست بالا سنگ تموم گذاشتن
حقیقتا در دایرکت ادمین چطوری می تونین دقیق میزان یوزیج پردازنده و رم و ... رو ببینین؟ چقدر add on داره ؟ چقدر اینترگریت داره ؟ کار با فایل منیجر DA راحت تره یا cPanel ؟ کدوماش بک آپی به این حرفه ای داره؟ و ...
دایرکت ادمین هم proce monitoring داره میتونه مصرف ها ببینتی
منظر شما از add on اگر امکانات اضافی است باید بگم که پلاگین داره میتونی نصب میکنی.( فاتیسکو را واسه دایرکت ادمین دیدم که بایستی نسخه هاش را بروز کرد)
من شخصا در حال حاضر دایرکت را ترجیح میدم تا سی پنل.
در حالی که با هر 2 خیلی کار کردم
همه کنترل پنل ها خوب هستند حالا یکی بهتر از دیگری ولی بد نداریم .
من خودم با هر3تا کار کردم فقط پلسک خیلی سنگین بود . البته پلسک روی ویندوز باز داستانه جداگانه داشت .
ولی دایرکت ادمین و سی پنل خوب هستند .
دایرکت ادمین بسیار سبک و ساده .
سی پنل قدرتمند ولی کمی سنگین تر و کمی پیچیده تر .
سی پنل تنها اشکالش تحریم هست چون خودم حدوده 2 سال پیش 2 هفته چشیدم طعمشو (طعمش هرچی بود شیرین نبود) . البته از امشب مجددا به سی پنل قراره کوچ کنم امیدوارم .....
یه کاربر حرفه ای نیاز به پنل نداره، همه چی رو میتونه از اف تی پی اوکی کنه! فقط واسه ساخت دیتابیس میره تو پنل!
کاربر مبتدی هم نمیدونه پنل چیه! براش چه فرقی داره دایرکت ادمین باشه، سی پنل باشه یا ...
به نظر من هیچی سی پنل نمیشه، ولی در حال حاضر دایرکت ادمین برای ما ایرانیا مناسبه.