پاسخ : درخواست مشاوره برای خرید هاست یا vds
با سلام
خب دوست گرامی شما مشکلت اینه میخوای با هزینه ای بسیار کم کارهای بسیار بزرگ انجام بدید
کسانی که به شما گفتند پهنای باند نامحدود وجود نداره کاملا درست گفتند چون هر سروری پهنای باند خودشو داره
برای شخصی که سرور اختصاصی داره و از اون وی پی اس ارائه میده اصلا به صرفه نیست که به ازای 120 هزاتومانی که شما دادید هر 10 روز هزینه سرسام آور خرید پهنای باند رو به دیتاسنتر پرداخت کنه
منابع در تمام سرورها خواه ناخواه اشتراکی هستند از یه سی پی یو 16 هسته ای 2 هسته 500مگاهرتزی به شما میرسه که کفاف کار شمارو نخواهد داد
تنها راه برطرف شدن مشکل شما سرور اختصاصی هست که میتونید اونرو با کمی هزینه بیشتر از یه دیتاسنتر معتبر خریداری کنید و تجارت خودتون رو تضمین کنید، برای درآوردن هزینه ها هم مسلما از چنین سایت هایی که عرض میکنید میشه تا میلیون ها از طریق تبلیغات پول درآورد
موفق و پیروز باشید
سلام
یه ضرب المثل هست که میگه باید اندازه دهن لقمه برداشت
شما با این همه بازدید می خوای رو سرور مجازی کار کنی توقع کیفیت هم داری؟ اونم با 120 ت؟
شما تا سرور اختصاصی نگیری همین آشه و همین کاسه! 50 هزار تا آی پی می دونید یعنی چی؟
من حق رو به وب مستر ها میدم
دوست من از کسی که می خواد سایت داری کنه یک مقدار هم باید اطلاعاتش رو بالا ببره چون مسولیتش سنگینه و 50 هزار نفر ازش توقع دارن
شما از هر کی بپرسید بهتون میگه که باید سرور اختصاصی تهیه کنید
هر چند موضوع سایت ها رو نمی دونم اما پیش نهاد من
شما باید یک سرور حد اقل با 8-16 گیگ رم و کم کم پردازنده Core i3 یا I5 برای 50 هزار آی پی تهیه کنید که به قول شما هر ماه هم بازدیدتون داره بالا تر میشه و الانم که تابستونه و ..
باید تاکید می کنم که باید هارد شما از نوع SSD باشه!
شما برای کیفیت هزینه کنید - نمیشه که هزینه نکنید و توقع کیفیت داشته باشید!
یا حق
متاسفانه باید اعلام کنم که بعد از انتقال به سرور مجازی VDS شرکت ایمان i-whost تیکت دادند که:
شما بازدید همزمان بیش از 400 آنلاین دارید و برای این میزان آنلاین بودجه ای که در نظر گرفته اید به صرفه نمی باشد
بعد از اتمام مهلت سرور تمدید نکنید و منتقل کنید
در حال حاضر 50% cpu کل سرور به شما تخصیص داده شده در حالی که 1/10 هزینه سرور کل سرور هم هزینه سرویس شما نمی باشد.
به زودی تمام واقعیت ها درباره این شرکت رو خواهم گفت...
از جزئیات سرویس که به من ارائه دادند تا مشکلاتی که برای سایتم به وجود آوردند.
عزیز تمامی سایت های دانلود بزرگ روی سرورهای اختصاصی خودشون سایتشون رو میزبانی می کنند
من تعجب می کنم شما با روزانه 30000 آیپی واسه چی از شرکت ها هاست می خرید
یک مقدار زیاد هم نیست 60 تومن 70 تومن بدید براتون کانفیگ انجام بدن هم فایل هاتون رو میزبانی می کنید هم سایت رو سر پا نگه میدارید
از اون اگر دوست داشتید که نیازی هم نیست می تونید لایسنس سی پنل هم براش بگیرید
از این آقای nginix کمک بگیرید براتون راه اندازی می کنند در کنار هاردهایی که می گیرید یک هارد SSD هم بگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
عزیز تمامی سایت های دانلود بزرگ روی سرورهای اختصاصی خودشون سایتشون رو میزبانی می کنند
من تعجب می کنم شما با روزانه 30000 آیپی واسه چی از شرکت ها هاست می خرید
یک مقدار زیاد هم نیست 60 تومن 70 تومن بدید براتون کانفیگ انجام بدن هم فایل هاتون رو میزبانی می کنید هم سایت رو سر پا نگه میدارید
از اون اگر دوست داشتید که نیازی هم نیست می تونید لایسنس سی پنل هم براش بگیرید
از این آقای nginix کمک بگیرید براتون راه اندازی می کنند در کنار هاردهایی که می گیرید یک هارد SSD هم بگیرید
ناچارم سرور اختصاصی بگیرم اما از کی؟
اینجا هیچکس درست راهنمایی نمیکنه.
من منتظرم شرکت ایمان پولم رو پس بده تا یک سرویس دیگه بگیرم.