درست دارم می شنوم ؟ سرعت 128 خونگی 150 × 200 دانلود ؟ اصلا توی دنیای ارتباطات این جمله بنده ها و امار ارقام درسته ؟
هر چی تقسیم می کنم میبینم 128/8 میشه 16 فکر کنم سوادم ته رفته
نمایش نسخه قابل چاپ
درست دارم می شنوم ؟ سرعت 128 خونگی 150 × 200 دانلود ؟ اصلا توی دنیای ارتباطات این جمله بنده ها و امار ارقام درسته ؟
هر چی تقسیم می کنم میبینم 128/8 میشه 16 فکر کنم سوادم ته رفته
من از آسیاتک میگیرم در حدود یک سال
اوایل خیلی خوب بود
نامحدود 512 میگرفتم سرعت دانلود 60 بود
الان هم قطعی زیاد داره و هم اینکه افت سرعت شدیدی پیدا کرده.
الان ۲ مگ حجمی گرفتم
دیگه از این که بالاتر نداشت
دیدم اینم افتضاح
من برام قیمت خیلی مهم نیست
کیفیت از همه چی مهم تره
به نظرتون کدوم شرکت بهتره؟
ممنون از همه دوستانی که نظرشونو گفتن به احتمال زیاد از های وب میگیرم
توی انجمن سایت های وب سری بزنید نظراتشون رو بخونید
من از پیشگامان میگیرم نامحدود اینطوری هست : - ( سرویس های ضریب اشتراک 10 )
128 ------> حدا کثر سرعت : 12 کیلوبایت --------> حداقل سرعت : 1 کیلوبایت : ماهیانه 12.700 هزار تومان
256 ------> حداکثر سرعت : 20 کیلوبایت ---------> حداقل سرعت : 4 کیلوبایت : ماهیانه 15 هزار تومان
512 ------> حداکثر سرعت : 50 تا 60 کیلوبایت --------> حداقل سرعت : 20 کیلوبایت : ماهیانه 24 هزار تومان
قطعی هم گه گداری داره.(قیمت هاش راضی نیستم )
ولی پیشتیبانی و تخصصشون خیلی خوب هست به این صورت هر روز هقته حتی جمعه ها از ساعت 7 صبح تا 7 شب پشتیبانی ارائه می دهند .
Hiweb = Novinet
novinnet.ir=hiweb.ir
پینگ تایم ۴.۲.۲.۴ +۴۰۰ و سواد پشتیبانی = ۰
فکر میکنین چرا اسم عوض کردن ...
دوست عزیز مدرک هم داری؟
اتفاقا من از های وب سرویس دارم
کیفیت سرویسشون میتونم بگم عالیه
پشتیبانانشون هم اتفاقا از تمام پشتیبانان شرکت های مختلف مثل مبین نت،داتک،افرانت (البته به نظرمن افرانت جزء مزخرفترین شرکت هاست) باسوادتر بودند و دلسوزتر
پینگ تایم هم در اولین فرصت براتون عکس میندازم
های وب ، سرویس های نامحدود اش که به درد عمه شون می خوره ، 128 نامحدود سرعت 12 هست ، اون هم با 25 تومن ماهیانه!
سرویس های حجمی 128 اش سرعت 250 تا می داد ، ولی قیمت حجم اضافه خیلی گرون در میاد نمی صرفه.
شما وقتی بلد نیستی حساب کنی به اینا چه؟
از تبدیل کیلو بیت به بایت باید تقسیم بر 8 بشه که وقتی تقسیم میکنیم میشه 16 که بازم خوبه چون شیر نشدهیعنی یه اینترنت 128 واقعی دارن به شما میدن در مورد قیمتش هم مبین نت الان 128 سی و هشت هزار تومنه .
در مورد اسیا تک همیه عرضی بکنم من یه مدتی این سرویس رو تست گرفته بودم پینگش بین 60 الی 80 بود که نسبت به مبین نت عالیه(بنده مبین نت هم دارم) سرعتش هم که استثنایی(من سرعتم از 650 پایین تر نمیومد حداکثر تا 800 هم میومد)یه لذتی داشت.اینترنت دو مگابیت با 6 گیگ حجم بود که در اصل اونا 6 مگابیت برام گذاشته بودن.من ازش خیلی راضی بودم.ولی سرعت اپلودش 400 مگابیت بود.(یکم کمه)
حیف که های وب به منطقه ما نمیخوره و گرنه اون رو هم امتحان میکردم در ضمن مگه حجم اضافه 4500 تومن زیاده (مبین نت طرح یک مگ گیگی 10 تومنه)الان هم از صبا نت و مبین نت استفاده میکنم.صبا نت سرویس های حجمیش 128 هم بگیری 1 مگ بهت میده یعنی سرعت دانلود 130.
با تشکر