پاسخ : درخواست اسپانسر سایت موزیک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezamusic13
بنده مایل به همکاری هستم درصورت نیاز میتوانید با بنده تماس بگیرید تا مکاتبه کنیم
واسه 24 ساعتی روی vps این اقا بودیم که با مشکل php و لود بالا برخوردیم که برگشتم به مکان قبلی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
™StarHost
با این اقا هم نزدیک به 48 ساعته صحبت شده و 24 است که یوزر و پسورد گرفتن که منتقل کنند اما هنوز خبری نیست .باهاشون هم تماس گرفتم تلفونشون خاموش بود.امروز انلاین شد و گفتند مشکل داشتند امید وارم مشکلشون زود حل شود و ما را در یابند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
من میتونم به شما سرویس مورد نظرتون رو بدم. اگر از نظر بازدهی برای ما مناسب باشه سرو رمجازی هم در اینده بهتون میدیم.
مشکل فضا هم نیست .10 گیگ خوبه ؟؟
اطلاعات ارتباطی برای شما به صورت پیام خصوصی ارسال شد
پیغام خصوص را چک کنید و امروز باهتون تلفنی تماس گرفتم اما جواب ندادین.o:-)
يوزر rezafh2 اسپانسر ما شدن روز اول خوب بود.
روز دوم گفتن كه اسپم كرديم اين در حالي بود كه من فقط دسترسي به خبر نامه داشتم و زماني كه ايشون گفتن ظاهرا نميشه شب بوده و من در اون زمان در خواب بسر مي بردم.
به نتيجه رسيدم كه مشكل را حل كنم.كه مشكل از فايل هاي نيوك بود كه با مديران نيوك در ميان گذاشتيم و مشكل را حل كردند. اقا اگر لطف كنن unsusكنند.تا من مشكل را حل كنم كه تا خدايي نكرده مشكل اسپم براي ايشون پيش نياد.
برای ایشون هاست دادم
روز اول که اتفاقی نیافتاد
اما روز دوم ایشون حدود 4200 تا اسپم برای ارسال گذاشته بودن که من یکم دیر متوجه شدم و 400 تاش رفته بود
و اکانت ایشون رو ساسپند کردم
ایشون هم زنگ زدن و گفتن که نمیدونستن به این کار میگن اسپم !!!!!!!
به هر حال خواستند که باز کنم و منم باز کردم
اما دوباره شب همون روز از یوزر ایشون 11000 تا (بله یازده هزار) تا اسپم برای ارسال گذاشته شده بود و من هم اکانت رو ساسپند کردم و دیگه هم باز نکردم
لینک بک آپشون رو هم دادم (صحیح و سالم)
ضمنا : به من مربوط نیست اشکال از کجای کار بوده
نقل قول:
مشكل از فايل هاي نيوك بود
و اینکه : دیشب میگفتید خودمون می فرستادیم و نمیدونستیم این کار اسپم ـه
چقدر من آدم بدی هستم :-|
دست عزیز من این مقدار فضارو میدم رایگان
تخفیف ویژه ایران هاستینگ
دوستانی که از تاریخ 1388/12/1 تا 1388/12/29 اقدام به خرید هاست فرمایند می توانند با استفاده از کوپن تخفیف از تخفیف 40 درصدی ایران هاستینگ استفاده نمایند.
برای دریافت کوپن تخفیف از طریق پشتیبانی یا ارتباط با ما اقدام نمایید.
با سلام،
تنديس وب با ارائه رقابتي ترين قيمت ها در بازار هاستينگ کشور بدينوسيله تمايل خودرا در زمينه استفاده از فضاهاي تبليغاتي شما در ازاي دريافت پلان هاي ميزباني تنديس وب با تخفيفات ويژه و قابل ملاحظه را ارائه مي نمايد. در صورت تمايل به همکاري با شرکت تنديس وب با پاسخ دادن به همين ايميل رضايت خود را اعلام نماييد تا براي مذاکرات بيشتر با شما تماس گرفته شود.
با سپاس
تنديس وب
تندیس وب:: هاست،میزبانی وب، طراحی وب و ثبت دامنه
info@Tandisweb.com