ovh جدیدا سایه ایرانی ها رو با تیر میزنه....!
از سرویس دهنده هایی که با آدرس خارج از ایران پنلشون رو وریفای کردن باید سرویس میگرفتین....
نمایش نسخه قابل چاپ
ovh جدیدا سایه ایرانی ها رو با تیر میزنه....!
از سرویس دهنده هایی که با آدرس خارج از ایران پنلشون رو وریفای کردن باید سرویس میگرفتین....
با سلام .
مشکلی خواستی با ایرانی ندارن مشکل تحریم و خراب کاری های که همکاران کردن با اسم ایرانی در این دیتاسنتر مشکل های را ایجاد کرده است .
لطفا برای خرید ها اول از کسی که این کار را کرده سوال کنید بعد شروع به این کار کنید .
اگر کسی در امریکا داشته باشید و شماره تماس دهید . با یک تماس میتواند خیلی راحت شما را از این مشکل راحت کند .
باتشکر از دوستان
بنده قبلا با ovh کار نکرده بودم، تجربه اول جالب نبوده تا به اینجا
در حال صحبت با دیتاسنتر هستیم برای کنسل کردن سرویس
امیدواریم همکاری کنند،و به گفته دوستمون (onlineserver) ، دیتاسنتر مشکلی با کنسل کردن نداره. امیدواریم اینطور باشه
باتشکر
این همه بهتر و ارزون تر از ovh تو فرانسه هست رفقی سراغ اونا؟
یکی از دوستان 40 تا سرور داشت بغد از 6 ماه خودشون فهمیدن ایرانیه و پنلشو بستن و هیج جوابی هم ندادند!
اگه به نتیجه ای رسیدید تایپیک رو آپدیت کنید.
باسلام
البته بنده از دیتاسنتر آمریکای شمالی (کانادا) درخواست کرده بودمنقل قول:
این همه بهتر و ارزون تر از ovh تو فرانسه هست رفقی سراغ اونا؟
یکی از دوستان 40 تا سرور داشت بغد از 6 ماه خودشون فهمیدن ایرانیه و پنلشو بستن و هیج جوابی هم ندادند!
که با کمک همکاران عزیز مجبور به کنسل کردنش شدم
تیکتی مبنی بر اینکه به دلایل امنیتی نمیتونم مدرکی رو ارائه بدم ارسال کردم و درخواست کردم که در صورتی که ارائه بدون مدرک ممکن نیست وجه رو پس بدننقل قول:
اگه به نتیجه ای رسیدید تایپیک رو آپدیت کنید.
اینم پاسخ دیتاسنتر
کد HTML:Hi,
Until now, we have not take your payment yet, Paypal hold your money with status "pending".
We have just rejected your payment, that's mean you will have your payment available on paypal again.
Nestor @ OVH
خوبه اگر بازگشت بدن و ضرری حاصل نشه
خرید رو باید بزارید به عهده حرفه ای های این کار
بهتره بگیم خرید از ovh رو باید گذاشت به عهده این عزیزاننقل قول:
خوبه اگر بازگشت بدن و ضرری حاصل نشه
خرید رو باید بزارید به عهده حرفه ای های این کار
با سلام
مشکلی در برگشت پول نیست پول برگشت خواهد خرد اما زمان بر هست چون دیتا سنتر تایید نمیکنه پول وارد حسابش بشه الان که با پی پال هست مونده تو حساب پی پال . میاد تو حسابتون نگرانی نداره .
موفق باشید